Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm

Ontdek het Professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm SK5 Stalen Lemmet: Ultieme Precisie en Duurzaamheid

Het professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm, onderscheidt zich door een indrukwekkend 45 mm SK5 stalen lemmet. Dit mes biedt veelzijdigheid en precisie met een robuust en ergonomisch houten handvat voor een stevige grip. Met 175 mm lengte en 32 gram combineert het kracht en handzaamheid.

Alle voordelen van het Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm:
  • Hoogwaardig SK5 Staal: Scherpte en Duurzaamheid: Het 45 mm lemmet is van SK5 staal, bekend om scherpte en duurzaamheid. Dit staal behoudt zijn snijprestaties, zelfs bij intensief gebruik, voor consistente resultaten.
  • Robuust en Ergonomisch Ontwerp: Comfortabele Grip: Uitgerust met een robuust en ergonomisch houten handvat, biedt het mes comfortabel gebruik en een veilige grip. Het ergonomische ontwerp ligt goed in de hand, essentieel voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid.
  • Veelzijdig Gebruik: Precisiewerk tot Algemene Snijtaken: Dit Strip/Kaakmes 45mm is geschikt voor diverse taken, van precisiewerk tot algemene snijtaken. Of het nu houtbewerking, ambachtelijk werk, of andere professionele taken zijn, dit mes past zich moeiteloos aan en biedt de nodige veelzijdigheid.
  • Compact en Lichtgewicht: Gemakkelijk te Hanteren en Mee te Nemen: Met 32 gram en een compact ontwerp is het mes eenvoudig te hanteren en mee te nemen. Of u nu op locatie werkt of onderweg bent, dit Strip/Kaakmes 45mm is praktisch en draagbaar zonder in te boeten aan prestaties.
  • Betrouwbaar en Duurzaam: Voor Intensief Gebruik: Dit professionele Strip/Kaakmes 45mm is gebouwd voor langdurige betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik. Of u nu een vakman bent of een doe-het-zelver, dit mes biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voeg dit professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm lemmet toe aan uw gereedschapscollectie en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het is het ideale gereedschap voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie. Investeer vandaag nog in het beste gereedschap voor uw vakmanschap.

Specificaties
Bladlengte 45 mm
Lengte 190 mm
Gewicht 34 gram
Handvat Hout

14,05 incl. BTW