Bestelformulier

Civos.nl

C.I.V. Den Oever biedt services voor

Binnenvisserij

Bent u op zoek naar de juiste fuik voor de binnenvisserij. Wij hebben een groot assortiment en kunnen elk type net voor u fabriceren.

Wat doen wij

Wij helpen de binnenvisserij al voor tientallen jaren en gebruiken onze ervaring om u zo goed mogelijk te helpen.

Met een zeer uitgebreid assortiment netten, touwen en garens in ons assortiment kunnen wij ieder type net voor u fabriceren.

Alle soorten palingfuiken en schietfuiken van groot tot klein van vijf tot tien hoepels, drie tot vijf kelen, dik of dun, Nylon of P.E. Ook kunnen wij zegen of waterbemonstering maken van groot (600 x 8 meter) tot klein en in diverse maaswijdten en garen diktes, alles naar uw wens. 

Als u op zoek bent naar staand want in diverse soorten voor Snoekbaars, Zeebaars, Harder, Tong, Bot, enz, dan kunnen wij u daarbij assisteren.

Onze fuiken en staand want worden in heel Nederland en daarbuiten gebruikt. En wij helpen u graag verder met uw specifieke verzoek.

Neem daarom contact met ons op door ons vrijblijvende offerte formulier in te vullen of door direct met ons te bellen op +31 227 512144.

Waarom CIV.NL

Een impressie

Onze fuiken worden gemaakt op onze nettenzolder door echte vaklieden die de kunst van het fuiken maken beheersen. 

Wij hebben velen fuiken op voorraad en kunnen u snel helpen met uw verzoek. Op de foto’s ziet u een impressie van onze werkomgeving en producten die wij voor u kunnen maken.

Wat vinden anderen van de CIV?

Niels Van Heugten
Niels Van Heugten
22/01/2021
3 Tipto Twelve landvasten besteld: perfect geholpen aan de telefoon, en snel geleverd. Perfect gesplitst en mooi afgewerkt met beschermband, andere kant mooie eindsplits. Super Servië en zeer intressante prijzen !!!!
George Zwart
George Zwart
01/07/2020
Geschikte zaak voor alle scheep en pleziervaart.
Peter Kieft
Peter Kieft
08/03/2020
Uitgebreide sortering
cees bakker
cees bakker
30/01/2020
Kwaliteit
Cor
Cor
13/01/2020
Goed spul wordt hier verkocht

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wij helpen u graag verder met uw verzoek voor uw fuik.

Onze specialisten hebben jaren ervaringen kunnen u adviseren of een prijsopgave maken. Gebruik het contactformulier en vermeld daarbij zoveel mogelijk informatie, of bel direct met ons op +31 227 512144.

Vraag een vrijblijvende offerte aan