Bestelformulier

Civos.nl

Bij C.I.V. Den Oever kunt u terecht voor het

Bunkerstation "Jan" Den Oever

Heeft u Gasolie of smeerolie nodig of wilt u uw bilgewater inleveren.

Dat kan bij het Bunkerstation te Den Oever.

Wat doen wij

C.I.V. Den Oever U.A. is de eigenaar van Bunkerstation “Jan” in Den Oever. Bij ons kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw zeevaart. Ontdek onze uitgebreide voorzieningen voor een zorgeloze tijd op zee en meer.

Gasolie:
Wij bieden hoogwaardige ULSD (Ultra Low Sulfur Diesel) ChangeXL gasolie aan voor de beroepsvaart. Als extra zorg en zekerheid ondergaat onze olie voordat deze ons bunkerstation verlaat, eerst een magneetfilterproces om eventuele bacteriën te neutraliseren. Vervolgens wordt de olie door een extra filter geleid om andere mogelijke verontreinigingen te verwijderen. Op deze manier kunt u met gemoedsrust en veiligheid varen, wetende dat uw brandstof probleemloos is. Houd er rekening mee dat we geen brandstof leveren aan recreatievaart.

Smeerolie:
Wij bieden een breed scala aan smeeroliemerken en -typen die direct beschikbaar zijn. Ons assortiment omvat bekende merken zoals Texaco, Fina, Q8, en Shell, beschikbaar in verschillende verpakkingen, waaronder 1, 5, 20, 60 en 200 liter.

Als u een specifieke smeerolie gebruikt die hierboven niet genoemd is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mogelijk hebben we deze alsnog op voorraad en kunnen we u van dienst zijn.

KGA en Bilgewater:
U kunt bij ons KGA en bilgewater uit de scheepvaart inleveren. SFAV- en SAB-leden genieten van gratis inlevering, terwijl we voor niet-leden zeer redelijke tarieven hanteren. Ontdek hoe u kunt profiteren van onze milieuvriendelijke diensten.

AdBlue:
Adblue is een hoogwaardige dieseluitlaatvloeistof die wordt gebruikt in moderne dieselmotoren met Selective Catalytic Reduction (SCR) om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te verminderen. Het is een heldere, niet-giftige vloeistof die wordt toegevoegd aan het uitlaatsysteem van voertuigen. Adblue bevordert een schonere verbranding en draagt bij aan een lagere milieubelasting door de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen.

Bij onze Bunkerboot bieden wij hoogwaardige Adblue aan, geschikt voor gebruik in diverse voertuigen en machines. Wanneer u bij ons tankt, draagt u bij aan een schonere en duurzamere toekomst. 

Winkel:
Ons bunkerstation in Den Oever ligt handig in de haven, tegenover onze C.I.V. winkel. Hier voorzien we in uw brandstofbehoeften, maar dat is niet alles. In onze C.I.V. winkel vindt u een verscheidenheid aan producten die perfect zijn voor uw boot. Of het nu gaat om onderhoudsartikelen, navigatie-uitrusting of andere benodigdheden voor uw vaartocht, onze winkel heeft het allemaal.

We begrijpen de behoeften van onze klanten en streven ernaar om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze tijd op het water. Bekijk onze webshop.

Waarom CIV.NL

Locatie

Bunkerstation Den Oever ligt in de haven van Den Oever voor onze C.I.V winkel. 

U kunt hier naartoe varen of u kunt een afspraak maken dat wij naar u toe komen. Bel hiervoor even met ons telefoonnummer: +31 227 512144.

Wat vinden anderen van de CIV?

Niels Van Heugten
Niels Van Heugten
22/01/2021
3 Tipto Twelve landvasten besteld: perfect geholpen aan de telefoon, en snel geleverd. Perfect gesplitst en mooi afgewerkt met beschermband, andere kant mooie eindsplits. Super Servië en zeer intressante prijzen !!!!
George Zwart
George Zwart
01/07/2020
Geschikte zaak voor alle scheep en pleziervaart.
Peter Kieft
Peter Kieft
08/03/2020
Uitgebreide sortering
cees bakker
cees bakker
30/01/2020
Kwaliteit
Cor
Cor
13/01/2020
Goed spul wordt hier verkocht