Bestelformulier

Civos.nl

Loewen LW825 Professionele Haringmes

Ontdek de Uitmuntendheid van het Loewen LW825 Professionele Haringmes: 45 mm RVS Lemmet voor Ongeëvenaarde Precisie 

Het Loewen LW825 professionele mes, ook bekend als het haringmes, is een toonbeeld van vakmanschap en precisie. Met zijn 45 mm RVS lemmet biedt dit mes een perfecte combinatie van scherpte en duurzaamheid. Het robuuste en ergonomische houten handvat, dat van nature zorgt voor een antislip structuur, verzekert een uitstekende grip voor een veilig gebruik. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Loewen LW825. 

Belangrijkste Kenmerken van de Loewen LW825: 
 • 45 mm RVS Lemmet: Een Meesterwerk van Scherpte en Duurzaamheid Het lemmet van het Loewen LW825 mes is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), waardoor het mes uitblinkt in scherpte en duurzaamheid. Dit RVS lemmet behoudt zijn snijprestaties zelfs bij intensief gebruik, wat resulteert in consistente precisie. 
 • Robuust en Ergonomisch Houten Handvat: Natuurlijke Antislip Structuur Het mes is voorzien van een robuust houten handvat dat niet alleen duurzaamheid biedt, maar ook ergonomisch ontworpen is voor comfortabel gebruik. Het hout creëert van nature een antislip structuur, wat essentieel is voor een stevige en veilige grip tijdens het snijden. 
 • Veelzijdigheid in Toepassingen: Meer dan een Haringmes Hoewel bekend als een haringmes, is de Loewen LW825 veelzijdig in zijn toepassingen. Ideaal voor precisiewerk in de keuken, zoals het fileren van vis, snijden van groenten of bereiden van sushi. De veelzijdigheid van het mes maakt het geschikt voor diverse culinaire taken. 
 • Perfecte Afmetingen: Handzaam en Krachtig Met een balblengte van 60 mm, een totale lengte van 160 mm en een gewicht van 37 gram biedt de Loewen LW825 de perfecte afmetingen. Het mes ligt comfortabel in de hand, waardoor het zowel handzaam als krachtig is, essentieel voor nauwkeurig snijwerk. 
 • Authentiek Vakmanschap: Een Pronkstuk in de Keuken Het Loewen LW825 mes belichaamt authentiek vakmanschap. Het zorgvuldig geslepen lemmet en het met precisie vervaardigde houten handvat maken dit mes niet alleen functioneel maar ook een pronkstuk in de keuken. 
 • Specificaties    
  Bladlengte  60 mm 
  Lengte  160 mm  
  Gewicht  37 gram
  Handvat  Antislip Kunststof 

Kies voor Kwaliteit met de Loewen LW825 Of je nu een professionele kok bent die precisie eist of een thuischef die streeft naar perfectie, de Loewen LW825 is synoniem aan kwaliteit. Investeer in dit professionele haringmes en ontdek het plezier van moeiteloos en nauwkeurig snijden in de keuken. Voeg de Loewen LW825 toe aan je keukengereedschap voor een buitengewone snijervaring. 

17,99 incl. BTW