Bestelformulier

Civos.nl

Algemene voorwaarden

algemene voorwaarden CIV
general terms CIV
Lieferbedingungen CIV

 

Bestellen
De prijzen van alle producten in deze webwinkel staan op een overzichtelijk formulier, waarmee u gemakkelijk kunt bestellen. Uiteraard dient u ook uw adresgegevens in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken en bezorgen van uw bestelling. Heeft u binnen 3 werkdagen niets van ons gehoord, dan adviseren wij u een email te sturen.

Prijzen exclusief BTW
Alle door ons gehanteerde prijzen zijn in Euros, exclusief de wettelijk verplichte 21% of 6% BTW.
Op uw bestelformulier wordt automatisch de BTW en verzendkosten berekend zodat u altijd van tevoren weet hoeveel u precies betaalt.

Verzendkosten
Bestellingen worden binnen Nederland tegen genoemde verzendkosten bij u thuis afgeleverd. Boven dit bedrag betaalt u geen bijkomende kosten. Deze bijdrage in de verzendkosten is niet afhankelijk van het gewicht, zodat u altijd van tevoren weet hoeveel u betaalt.

Betaling
Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een bevestiging per email, als wij uw bestelling op voorraad hebben en klaar staat voor verzending sturen wij u een factuur. Wij werken niet met incasso opdrachten, zodat u altijd zelf baas blijft over uw betalingen.

Annuleren
Tot het moment dat u onze bevestiging heeft ontvangen, kunt u uw bestelling nog annuleren. Wij verzoeken u dit altijd schriftelijk te doen, het liefst per email.

Levertijd
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, geven wij uw order vrij voor verzending per post of pakketdienst. Daarna bedraagt de levertijd 5 tot 10 werkdagen. Mocht dit langer duren, dan laten wij u dat tijdig weten. U mag uw bestelling annuleren wanneer de levertijd meer dan 30 dagen bedraagt. Eventueel gedane betalingen worden in dat geval binnen 14 dagen na onze kennisgeving aan u geretourneerd.

Bezorging
De bestelde producten worden overdag bij u thuis afgeleverd. Let op: de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland. Indien er op bepaalde dagen of tijdstippen niemand thuis is, dan zal de postbode een briefje achterlaten met verdere instructies hoe u uw bestelling in bezit kunt krijgen.

Garantie
Alle artikelen worden geleverd met de standaard fabrieksgarantie. Onze garantievoorwaarden zijn niet strijdig met de consumentenrechten, zoals die voortvloeien uit de wet of de overeenkomst.

Niet goed, geld terug
Wij staan ervoor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Mocht u een afwijking constateren, dan dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst schriftelijk (per email) aan ons te melden. Ontbreekt er iets aan uw bestelling, dan zullen wij u het ontbrekende zo spoedig mogelijk nasturen. Voor andere situaties zoeken wij in overleg met u een oplossing, bijvoorbeeld vergoeding, herstel of vervanging. Retourzending is alleen mogelijk met onze voorafgaande instemming. Treedt tijdens het gebruik een defect op, dan is de normale fabrieksgarantie van toepassing.

Klantenservice
Het is onze doelstelling te allen tijde hoogwaardige producten te leveren. Voor een goede dienstverlening werken wij het liefst via email. Tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken op 0227-512315 of 0227-511277. Wij behandelen iedere klacht serieus en op persoonlijke wijze. Wanneer wij afhankelijk zijn van informatie van onze leveranciers, dan krijgt u bericht dat het antwoord onderweg is. Wij zijn ook benieuwd naar uw spontane opmerkingen en eventuele suggesties!