Bestelformulier

Civos.nl

Victorinox Bloemenmes 3.9050.B1 rood

Het Victorinox Bloemenmes 3.9050: Een Lichtgewicht Meesterwerk voor Tuiniers en Bloemenliefhebbers

Laat je verwonderen door het Victorinox Bloemenmes 3.9050.B1 rood, een doordacht en lichtgewicht zakmes dat speciaal ontworpen is voor tuinders en bloemenliefhebbers. Met een lemmetlengte van 5,5 cm biedt dit mes de ideale oplossing voor nauwkeurig snijden. Weighing slechts 35 gram, maakt het moeiteloos gebruik mogelijk, terwijl de handgreep, vervaardigd uit duurzaam polyamide, niet alleen grip biedt maar ook langdurige betrouwbaarheid. Het mes is gemaakt van hoogwaardig 1.4110-staal, wat garant staat voor scherpte en uitstekende corrosiebestendigheid.

Belangrijkste Kenmerken van het Victorinox Bloemenmes 3.9050:
  • Lemmetlengte van 5,5 cm voor nauwkeurig snijden: Het mes is uitgerust met een lemmet van 5,5 cm, wat zorgt voor een precieze snijervaring. Of je nu bezig bent met het oogsten van bloemen of het schillen van een appeltje, dit mes staat garant voor nauwkeurigheid in elke beweging.
  • Slechts 35 gram gewicht voor moeiteloos gebruik: Met een gewicht van slechts 35 gram is het Victorinox Bloemenmes 3.9050.B1 rood licht en gemakkelijk te hanteren. Dit maakt het de ideale metgezel voor tuinders die comfort en functionaliteit waarderen.
  • Handgreep vervaardigd uit polyamide voor duurzaamheid en grip: De handgreep, gemaakt van duurzaam polyamide, biedt niet alleen grip maar ook langdurige betrouwbaarheid. Dit zorgt voor een comfortabele en stevige handligging tijdens het gebruik.
  • Staalsoort 1.4110 voor scherpte en corrosiebestendigheid: Het gebruik van hoogwaardig 1.4110-staal maakt het lemmet scherp en uiterst bestendig tegen corrosie. Hierdoor behoudt het mes zijn scherpte, zelfs bij intensief gebruik.

De bewust ontworpen greep met een relatief lang formaat zorgt niet alleen voor comfort maar ook voor optimale controle over het lemmet. Het dun uitgeslepen lemmet maakt niet alleen fantastische snijprestaties mogelijk maar vereenvoudigt ook het slijpproces. De tweehandige openingsmethode en het ontbreken van een echte vergrendeling maken dit mes op veel plaatsen legaal draagbaar.

Dit zakmes overstijgt zijn functionaliteit; het is een metgezel voor de passie van bloemen en tuinieren. Of je nu bezig bent met het samenstellen van een boeket, bloemen oogst uit je eigen tuin, of gewoon een appeltje schilt, het Victorinox Bloemenmes 3.9050.B1 rood staat paraat met zijn veelzijdigheid en doordachte ontwerp. Voeg dit lichtgewicht meesterwerk toe aan je gereedschapscollectie en ontdek het gemak van precisie in elke snede.

Specificaties
Bladlengte 55 mm
Staalsoort 1.4110
Hardheid 56 HRC
Lengte gesloten 100 mm
Lengte  geopend 155 mm
Gewicht 35  gram
Handvat Polyamide

25,11 incl. BTW