Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Zakmes

Ontdek de Tijdloze Kwaliteit: Friedrich Herder Don Carlos Zakmes 

Stap in de wereld van vakmanschap en tijdloze kwaliteit met het Friedrich Herder Don Carlos Zakmes, een prachtig klassiek zakmes dat de Duitse beroepsmatige kwaliteit belichaamt.   

Belangrijkste Kenmerken van het Friedrich Herder Don Carlos Zakmes: 
  • Ambachtelijke Productie: Dit klassieke mes wordt nog steeds ambachtelijk vervaardigd in Solingen door Friedrich Herder Abraham Sohn, een bedrijf met een rijke geschiedenis dat teruggaat tot 1727. In de traditie van vakmanschap en precisie is dit ambachtsmes een juweel in de meest professionele lijn van Friedr. Herder: de Don Carlos lijn. 
  • Don Carlos Lijn: Onderdeel van de meest professionele lijn van Friedr. Herder, staat het Don Carlos Zakmes symbool voor ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Met een lengte van 21,5 cm in uitgeklapte toestand en 12 cm wanneer ingeklapt, is het Friedr. Herder zakmes een symbool van vakmanschap en esthetiek. De volledige constructie, van lemmet tot handgreep, is vervaardigd uit koolstofstaal, wat resulteert in een vlijmscherp mes met de hand vervaardigd in Solingen. 
  • Koolstofstaal: Een belangrijk kenmerk van dit zakmes is zijn niet-roestvrije aard, wat bijdraagt aan de authenticiteit van het gebruik van koolstofstaal. Het lemmet behoudt zijn scherpte als geen ander, en de handgreep, ook met de hand gemaakt in Solingen, voegt een onmiskenbaar ambachtelijk tintje toe aan het mes.  
  • Niet-Roestvrij: Het zakmes is niet roestvrij, waardoor het de authentieke kenmerken van koolstofstaal behoudt en de levensduur van het mes verlengt. 

Dit zakmes is meer dan alleen een instrument; het is een erfgoed van vakmanschap, een tastbare herinnering aan de eeuwenoude traditie van Solingen. Of je nu een professional bent die vertrouwt op de kwaliteit van zijn gereedschap of een liefhebber van ambachtelijke kunst, het Friedrich Herder Don Carlos Zakmes is een waardevolle aanvulling op je collectie. Als je op zoek bent naar een beroepsmes van klassieke ambachtelijke Solingen-kwaliteit, dan is het Friedrich Herder Don Carlos Zakmes de juiste keuze voor jou. Voeg dit tijdloze stuk vakmanschap toe aan je collectie en ervaar de perfectie van Duitse kwaliteit in elk detail. 

Specificaties    
Lengte zakmes open  19 cm 
Lengte zakmes gesloten  10,5 cm 
Lengte lemmet  8,5 cm 
Dikte zakmes  1,8 cm 

40,58 incl. BTW