Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Fileermes 21cm

Ontdek de Duurzame Prestaties van het Friedrich Herder Fileermes 21cm – Verhoog Productiviteit met Maximaal Snijcomfort

 

In de wereld van messen is duurzaamheid een cruciale factor. Het Friedrich Herder Fileermes 21cm is speciaal ontworpen en vervaardigd om bestand te zijn tegen langdurige, veelvuldige en zware belastingen, waardoor het een essentieel gereedschap is voor professionals en enthousiaste hobbyisten die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties.

Voordelen van het fileermes:
  • Duurzaamheid en Prestaties: Dit fileermes is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), biedt het mes maximale snijprestaties zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Het RVS materiaal staat bekend om zijn slijtvastheid en corrosiebestendigheid, wat zorgt voor een messcherpe snede, zelfs na langdurig gebruik.
  • Verhoogde Productiviteit: Een van de belangrijkste kenmerken van dit fileermes is de capaciteit om de productiviteit te verhogen. Of je nu in de keuken staat en bezig bent met het fileren van vis of vlees, de veelzijdigheid en scherpte van het Fileermes maken het een waardevolle aanwinst. Het mes glijdt moeiteloos door verschillende materialen, waardoor snijtaken efficiënter en effectiever worden.
  • Maximaal Snijcomfort en Ergonomie: Het ergonomisch ontworpen heft van het mes zorgt voor maximaal snijcomfort, zelfs bij langdurig gebruik. De vorm en structuur van het handvat zijn ontworpen met het oog op grip en controle, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd. Of je nu een professionele kok bent die veel tijd in de keuken doorbrengt of een enthousiaste hobbyist die regelmatig met het mes werkt, ergonomie speelt een essentiële rol in de prestaties.

Investeer in duurzaamheid, verhoogde productiviteit en maximaal snijcomfort met het Friedrich Herder Fileermes 21cm. Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap of een enthousiaste hobbyist die waarde hecht aan kwaliteit, dit fileermes biedt de prestaties die je nodig hebt voor diverse snijtaken. Maak het mes tot jouw betrouwbare metgezel en ervaar de voordelen van hoogwaardige snijprestaties.

Specificaties
Bladlengte 210 mm
Bladmateriaal RVS
Lengte 330 mm
Gewicht 120  gram
Handvat Kunstof

27,20 incl. BTW