Bestelformulier

Civos.nl

C.I.V. Den Oever kan u helpen met

netten op maat

Wij helpen particulieren en bedrijven en kunnen elk type net ontwerpen, fabriceren en herstellen.

Heeft u een specifiek verzoek, of wilt u een prijsindicatie weten voor uw net. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat doen wij

De C.I.V. zijn specialist in maatwerk netten. Op onze nettenzolder werken echte ambachtslieden die ieder net kunnen fabriceren.

Met een zeer uitgebreid assortiment netwerk, touwen en garens in ons assortiment kunnen wij voor ieder verzoek een offerte op maat maken.

Ontwerp 
Naast het maken van netten kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van netten. Als u niet precies weet welk net het beste geschikt is voor uw project dan helpt een van onze specialisten u graag.

Herstellen
Uiteraard kunnen wij ook helpen als uw net hersteld moet worden. Op onze nettenzolder kunnen onze vaklieden de netten vakkundig repareren zodat uw net weer gebruikt kan worden. 

Wij hebben veel ervaring in het maken van netten voor de visserij. Maar wij leveren onze netten ook aan andere sectoren.

Zo zijn wij een van de belangrijkste leveranciers/ontwerpers van onderzoeksnetten ten behoeve van visserij en natuuronderzoek.

En hebben wij samengewerkt met natuurpark Lelystad om een buitenkooi voor hun ooievaars te voorzien van netten. In deze kooi, die maar liefst 28 meter breed en 7 meter hoog is, laat men de ooievaars aan het ‘vrije’ bestaan wennen.

Verder realiseren wij veel maatwerk verzoeken. Van het afdekken van visvijvers en zand- en stortplaatsen tot het maken van sportnetten. Geen verzoek is ons te gek of te klein. 

Bent u dus op zoek naar een leverancier, ontwerper, fabrikant of hersteller van:

  • Garnalennetten
  • Twin of quad rignetten
  • Boomkornetten
  • Bestandsopnamenetten
  • Onderzoeksnetten
  • Vogelnetten
  • Visvijvernetten
  • Sportnetten
  • Of ieder ander soort net.

Dan kan de C.I.V Den Oever u helpen. 

Waarom CIV.NL

Een impressie

Onze netten voor de zeevisserij worden gebruikt door vissermannen in binnen en buitenland. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit garen, netten en touwen bent u verzekerd van een net waar u jaren mee kunt vissen. 

In onze gallerij vindt u een aantal voorbeelden van netten voor de zeevisserij die wij hebben gemaakt. Heeft u een verzoek, neem dan contact met ons op.

Wat vinden anderen van de CIV?

Niels Van Heugten
Niels Van Heugten
22/01/2021
3 Tipto Twelve landvasten besteld: perfect geholpen aan de telefoon, en snel geleverd. Perfect gesplitst en mooi afgewerkt met beschermband, andere kant mooie eindsplits. Super Servië en zeer intressante prijzen !!!!
George Zwart
George Zwart
01/07/2020
Geschikte zaak voor alle scheep en pleziervaart.
Peter Kieft
Peter Kieft
08/03/2020
Uitgebreide sortering
cees bakker
cees bakker
30/01/2020
Kwaliteit
Cor
Cor
13/01/2020
Goed spul wordt hier verkocht

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

De CIV Den Oever helpt u graag met uw net. Neem contact met ons op voor een standaard net of voor een maatwerk oplossing.  

Gebruik het formulier op deze pagina en vermeld daarbij zo veel mogelijk informatie over uw situatie of bel direct met ons op +31 227 512144.

Vraag een vrijblijvende offerte aan