Bestelformulier

Civos.nl

C.I.V. Den Oever biedt aan

Hatch Cover Tape

Ontdek de kracht van Hatch Cover Tape – de ultieme zelfklevende oplossing voor waterdichte afsluitingen. Voorkom waterinfiltratie en vertrouw op een betrouwbare oplossing voor het veilig vervoeren en opslaan van uw lading.

Heeft u een specifiek verzoek of wilt u een prijsindicatie weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hatch Cover Tape

Ontdek de kracht van Hatch Cover Tape – de ultieme zelfklevende oplossing voor waterdichte afsluitingen. Deze veelzijdige tape biedt koude toepasbaarheid, waardoor het effectief is bij diverse temperaturen, zelfs in lagere omgevingen, en het hele jaar door betrouwbaar blijft. Dankzij de anti-slip eigenschappen zorgt de tape niet alleen voor waterdichte bescherming, maar biedt ook een veilige grip, zelfs in vochtige omstandigheden.

Robuust en duurzaam, vervaardigd met hoogwaardige materialen, garandeert Hatch Cover Tape langdurige en betrouwbare bescherming tegen vocht, zonder plakkerige resten achter te laten bij verwijdering – een eenvoudige en schone oplossing.

Gebruik Hatch Cover Tape voor het waterdicht afsluiten van scheepsluiken, bescherming tegen vochtinfiltratie tijdens transport en opslag van waardevolle ladingen. Het is ook ideaal voor anti-corrosiebescherming op metalen constructies, het behoud van graankwaliteit in graanopslag, waterdicht maken van silo’s in de landbouw, industriële afdichtingen, constructieprojecten waar waterdichte afdichting essentieel is, en zelfs voor het onderhoud van voertuigen door bescherming tegen waterschade rond deuren en luiken.

Voordelen van de Hatch Cover Tape

  • Koud toepasbaar: Geschikt voor gebruik bij diverse temperaturen, zelfs bij lagere omgevingstemperaturen, waardoor het het hele jaar door effectief is. 
  • Anti-slip: De tape biedt niet alleen waterdichte bescherming, maar zorgt ook voor een veilige grip, zelfs in vochtige omstandigheden. 
  • Robuust en duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een langdurige en betrouwbare bescherming tegen vocht. 
  • Laat geen resten achter: Bij verwijdering blijft er geen plakkerige resten achter, wat zorgt voor een eenvoudige en schone verwijdering. 
  •  

Vragen over bepaalde producten of over ons grote leveringspakket?

Vul dan onderstaand formulier in, wij staan u graag te woord met raad en daad.

Waarom CIV.NL

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

De CIV Den Oever helpt u graag met al uw specifieke verzoeken omtrent netten op maat, scheepstuigage, binnenvisserij, zeevisserij, ballenlijnen en nog veel meer.

Ook als u in onze webshop of op deze site niet de oplossing vindt waar u naar op zoek bent, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Want wij staan voor u klaar.

Onze specialisten helpen u zo snel mogelijk met uw verzoek en geven u gepast advies omtrent uw vraagstukken. Gebruik het contactformulier hiernaast, of bel direct met ons op +31 227 512144.

Wat vinden anderen van de CIV?

Niels Van Heugten
Niels Van Heugten
22/01/2021
3 Tipto Twelve landvasten besteld: perfect geholpen aan de telefoon, en snel geleverd. Perfect gesplitst en mooi afgewerkt met beschermband, andere kant mooie eindsplits. Super Servië en zeer intressante prijzen !!!!
George Zwart
George Zwart
01/07/2020
Geschikte zaak voor alle scheep en pleziervaart.
Peter Kieft
Peter Kieft
08/03/2020
Uitgebreide sortering
cees bakker
cees bakker
30/01/2020
Kwaliteit
Cor
Cor
13/01/2020
Goed spul wordt hier verkocht

Vraag een vrijblijvende offerte aan