Bestelformulier

Civos.nl

C.I.V. Den Oever

Over ons

CIV is een afkorting van Coöperatieve In- en verkoop Vereniging. En biedt in Den Oever al meer dan vijftig jaar allerlei producten en diensten voor de visserij, scheepvaart en aannemerij.

CIV is een afkorting van Coöperatieve In- en verkoop Vereniging. En biedt in Den Oever al meer dan vijftig jaar allerlei producten en diensten voor de visserij, scheepvaart en aannemerij. Ook de watersporter en particulier kunnen meeprofiteren van de Coöperatieve gedachte. Doordat wij aangesloten zijn bij de VEVC (Verenigde Europese Visserij Coöperaties) en gezamenlijk zeer groot zijn. Kunnen wij vrijwel over de hele wereld inkopen kunnen wij tegen hele gunstige prijzen en condities leveren.

De producten zijn als volgt te verdelen:

Nettenmakerij

Alle soorten netten zowel voor de zee- en binnen (zoetwater) visserij, maar ook voor allerhande andere doeleinden.
Een team van vakkundige nettenmakers en ontwerpers staan voor u klaar.

Tuigerij

Vele soorten staalkabel, ketting en sluitingen. Splitsen, en klemmen met een 600 tons pers.
Ervaren scheepstuigers staan voor u klaar.

Winkel

Diverse scheepsbenodigdheden, watersport artikelen, kleding voor visserij, werk, water-sport en vrije tijd, verf, gereedschap,
touw, enz., enz. teveel om op te noemen.

Bunkerboot

Gasolie, smeerolie, gasflessen, bilgewater en KGA.

Indien u vragen heeft over bepaalde producten of over ons grote leveringspakket, neemt u dan gerust even contact met ons op of stuur een e-mail. U kunt natuurlijk ook langskomen om eens rond te kijken, wij staan u graag te woord.