Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Dallas – Orthopedische schoenklomp

Betreed met stijl en gemak de wereld van ultiem comfort met onze Gevavi Dallas orthopedische schoenklomp.

Deze klomp is doordrenkt met orthopedisch meesterschap om je voeten te voorzien van de optimale ondersteuning. Niet alleen beloven deze Orthopedische schoenklomp minder vermoeide voeten, zelfs na een intense werkdag, maar ze bieden ook extra stabiliteit en bescherming dankzij hun gesloten hiel. Hierdoor zijn ze de voorkeurskeuze voor jouw orthopedische welzijn.

Voordelen:
  • Orthopedisch Ontwerp: De Gevavi Dallas schoenklompen zijn met precisie orthopedisch vormgegeven, met speciale aandacht voor de juiste ondersteuning. Hierdoor geniet je van minder vermoeide voeten en verhoogd comfort, zelfs tijdens langdurige werkuren.
  • Lichtgewicht Comfort: Wat deze schoenklompen echt opmerkelijk maakt, is hun lichte gewicht. Draag ze moeiteloos de hele dag door, zonder enige vermoeidheid of ongemak. Je zult nauwelijks merken dat je schoenen draagt, wat de productiviteit en het comfort aanzienlijk verbetert.
  • Schokabsorberende Zool: Uitgerust met een polyurethaan zool die schokken absorbeert, verminderen deze schoenklompen de impact van elke stap en ontlasten ze je gewrichten. Deze eigenschap is essentieel voor ultiem comfort, zelfs op de meest veeleisende werkdagen.
  • Anti-Slip Veiligheid: Met een anti-slipprofiel bieden de Gevavi Dallas schoenklompen essentiële veiligheid op de werkvloer, met stabiliteit bij elke stap, ongeacht de ondergrond.
  • Duurzaam en Stijlvol: Met een kap van 100% rundleder combineren deze schoenklompen duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling. Hiermee ben je niet alleen optimaal beschermd, maar verschijn je ook modieus op de werkvloer.

Maak de bewuste keuze voor het ongeëvenaarde meesterschap van orthopedisch design en ontdek het summum van comfort en stijl met onze Gevavi Dallas orthopedische schoenklomp. Met meer dan 85 jaar toewijding aan hoogwaardige veiligheidsschoenen, schoenklompen, houten klompen en werkkleding, heeft Gevavi een onbetwiste leiderspositie verworven. Elk paar schoenen is zorgvuldig gecertificeerd, wat de onovertroffen prijs/kwaliteitverhouding benadrukt en je verwachtingen overtreft.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Orthopedische voetbed
Tussenzool Hout
Neus Niet extra beschermd
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid SRC

57,9661,59 incl. BTW