Bestelformulier

Civos.nl

Buckler BSH009BK S3

Ontdek de Buckler BSH009BK S3 Werkschoen: Comfort, Veiligheid en Stijl in één

Ben je op zoek naar een werkschoen die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en veiligheid biedt? Maak kennis met de Buckler BSH009BK S3, een werkschoen die robuustheid combineert met lichtheid en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Voordelen:
  • Stevig en Lichtgewicht: Comfort voor Lange Werkdagen: De Buckler BSH009BK S3 is meer dan alleen een werkschoen; het is een stevige veterschoen met een indrukwekkende kruipneus. Ondanks zijn robuuste constructie is de schoen verrassend licht van gewicht, waardoor je comfort ervaart tijdens lange werkdagen.
  • Waterdicht en Veilig: Bescherming in Alle Weersomstandigheden: Maak je nooit meer zorgen over natte voeten. Deze werkschoen is 100% waterdicht, waardoor je in alle weersomstandigheden beschermd blijft. De olie- en hittebestendige antislipzool biedt optimale grip, zelfs op gladde oppervlakken.
  • Comfortabel in Alle Seizoenen: Cambrelle Voering voor het Hele Jaar: Dankzij de Cambrelle voering ervaar je extra comfort, ongeacht het seizoen. Ademend in de zomer en isolerend in de winter, houdt deze voering je voeten op de juiste temperatuur.
  • Uiterste Veiligheid: Stalen Tussenzool en Neus, Veiligheidsklasse S3: Voor maximale veiligheid is de Buckler BSH009BK S3 uitgerust met een stalen tussenzool en neus. Met de veiligheidsklasse S3 en de kruipneus ben je verzekerd van een langere levensduur van de schoen.
  • De Ideale Keuze voor Comfort, Veiligheid en Stijl: Ontdek zelf waarom de Buckler BSH009BK S3 de ideale keuze is voor wie comfort, veiligheid en stijl waardeert op de werkvloer. Investeer in kwaliteit en ervaar het verschil.

De Buckler werkschoen belichaamt het perfecte huwelijk tussen stijl en functionaliteit, waardoor het een onmisbare metgezel is voor iedereen die comfort, veiligheid en een vleugje stijl op de werkvloer zoekt. Investeer in jouw welzijn en ontdek waarom deze werkschoen boven de rest uitsteekt.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Veter
Water-en vuilafstotend Waterdicht
Voetbed Cambrelle voering
Tussenzool Staal
Neus Staal en overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Pu – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid S3 en SRC

 

124,50 incl. BTW