Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Next 1250/00 schoenklompen

Stap met vertrouwen de werkdag in met onze Gevavi – Next 1250/00 schoenklompen – waar veiligheid en comfort samenkomen in elke stap die je zet.

Deze unieke lederen klompen zijn ontworpen met een aangesloten PU-loopzool en voldoen aan de strikte veiligheidsnorm SB, wat betekent dat ze niet zomaar klompen zijn, maar een essentieel instrument voor jouw dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen:

  • Veiligheid Voorop: Onze Gevavi – Next 1250/00 schoenklompen zijn doordrenkt met functies die jouw veiligheid in elke situatie waarborgen. De onzichtbare nietjes bieden een indrukwekkende antislip, waardoor je zelfverzekerd elke ondergrond kunt betreden, zelfs in uitdagende omstandigheden. Verlies nooit je grip, ongeacht de werkomgeving.
  • Stabiliteit Gegarandeerd: Met antizwik nokjes zorgen deze klompen voor maximale stabiliteit tijdens het dragen. Of je nu op een gladde vloer staat of je buiten bevindt, je kunt rekenen op volledige stabiliteit en controle. Het innovatieve ontwerp geeft je de zekerheid die je nodig hebt, waar je dag je ook brengt.
  • Bescherming en Comfort in Één: Deze klompen bieden de ideale combinatie van bescherming en flexibiliteit. Met een stalen neus en een buigzame zool ben je beschermd tegen potentiële gevaren zonder concessies te doen aan comfort. Vuilafstotend en 100% waterdicht houden ze je voeten droog en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies voor jouw eigen veiligheid en comfort met onze Gevavi – Next 1250/00 schoenklompen. Meer dan zomaar klompen, zijn ze jouw betrouwbare partners in veiligheid, klaar om je door elke uitdaging te loodsen. Waarom compromissen sluiten als je kunt vertrouwen op deze hoogwaardige klompen die professionals wereldwijd verkiezen?

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Waterdicht
Voetbed Leer, extra buigzaam
Tussenzool Geen tussenzool
Neus Ja, staal en een overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid SB, SRC

 

87,85 incl. BTW