Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Lincoln

 

Gevavi klompen bieden een unieke ervaring van waterdichte veiligheidsklompen met een anti-baggerzool, waarmee je kunt vertrouwen op hoogwaardige bescherming en ongeëvenaard comfort.

Deze klompen zijn een klasse apart in de wereld van veiligheidsschoeisel, en we delen graag de redenen waarom deze klompen jouw ideale keuze zijn.

Voordelen:
  • Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid en Grip: Onze veiligheidsklompen worden vervaardigd met hoogwaardig leer en hebben een aangespoten PU-loopzool. Deze combinatie garandeert niet alleen duurzaamheid maar biedt ook een uitstekende antislip grip. Of je nu op een bouwplaats bent, in de tuin werkt, of dagelijkse klussen uitvoert, deze klompen zorgen voor betrouwbare stabiliteit en bescherming.
  • Onzichtbare Nietjes voor een Strakke Uitstraling: De nietjes in onze klompen zijn volledig onzichtbaar, wat niet alleen bijdraagt aan de strakke en moderne uitstraling van de klompen, maar ook voorkomt dat ze blijven haken aan voorwerpen. Dit zorgt voor een soepele en veilige werkomgeving.
  • Ultieme Stabiliteit met Antizwiknokjes: De klompen zijn voorzien van antizwiknokjes, waardoor ze extra stabiliteit bieden tijdens het dragen. Dit is vooral handig op ongelijke of gladde oppervlakken, waar je kunt vertrouwen op een stevige grip en je veilig kunt bewegen.
  • Robuuste Veiligheid en Bescherming: Onze klompen hebben een vuillossend profiel, waardoor modder en vuil eenvoudig kunnen worden verwijderd, waardoor je grip behoudt, zelfs na een lange dag hard werken. Bovendien zijn ze 100% waterdicht, wat betekent dat je voeten droog blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies bewust voor de ultieme combinatie van stijl, veiligheid en comfort met onze lederen veiligheidsklompen. Deze klompen bieden niet alleen bescherming op hoog niveau, maar tillen ook jouw werkervaring naar een hoger niveau. Ervaar de Gevavi klompen en ontdek waarom professionals wereldwijd vertrouwen op deze unieke en innovatieve schoeiseloplossing.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Waterdicht
Voetbed Hout
Tussenzool Nee
Neus Nee
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRA
Veiligheid SRA

65,81 incl. BTW