Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi 900

Ontdek het Ultieme Comfort en Duurzaamheid met Gevavi 900 Schoenklompen!

Ben je op zoek naar schoenklompen die niet alleen ongekend comfortabel zijn maar ook de hele dag door optimale ondersteuning bieden? Maak kennis met de Gevavi 900 schoenklompen, de perfecte keuze voor wie zoekt naar een combinatie van comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Waarom zou je kiezen voor de Gevavi 900 schoenklompen? Laten we de unieke kenmerken eens nader bekijken:
  • Sterk Splitleer en Gesloten Hiel: Deze schoenklompen zijn vervaardigd van sterk splitleer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid maar ook een gesloten hiel biedt voor extra ondersteuning. Het materiaal is bestand tegen de uitdagingen van verschillende werkomgevingen.
  • Orthopedische Pasvorm en Houten Zool: Ervaar een ongeëvenaard draagcomfort dankzij het orthopedisch ontworpen model van de Gevavi 900. De houten zool voegt niet alleen een natuurlijke esthetiek toe, maar ondersteunt ook je voeten op de juiste manier, waardoor vermoeidheid wordt verminderd.
  • Dikke Houten Zool voor Maximale Bescherming: De dikke houten zool van deze schoenklompen biedt uitstekende bescherming tegen scherpe voorwerpen en mogelijke gevaren op de werkvloer. Hierdoor kun je met volledig vertrouwen aan het werk, wetende dat je voeten goed beschermd zijn.
  • Multifunctioneel Ontwerp: Of je nu actief bent in de tuin, op de boerderij, in de stal, of andere klussen hebt, de Gevavi 900 schoenklompen zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Ze vormen de perfecte metgezel voor diverse werkzaamheden en zorgen ervoor dat je in stijl en comfort kunt werken.

De Gevavi 900 schoenklompen vormen de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en bescherming. Investeer in kwaliteit die markeert. Kies voor Gevavi 900 en zet de stap naar comfortabele en duurzame schoenklompen die passen bij jouw veeleisende levensstijl. Waar wacht je nog op? Ontdek zelf het ultieme gemak en comfort van deze hoogwaardige schoenen.

Specificaties  
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Hout
Tussenzool Hout
Neus Nee
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PVC
Loopzool (Functie) Antislip profiel
Veiligheid Geen certificering

 

41,54 incl. BTW