Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Nordic schoenklompen

Stap in de wereld van Scandinavisch comfort en bescherming met het opmerkelijke 6-teens model.

Ontworpen met een brede pasvorm en een extra ruime instap, zijn onze Nordic schoenklompen een ware sensatie in termen van stijl en functionaliteit.

Voordelen:
  • Optimaal Comfort: Het Scandinavische 6-teens model biedt een ongeëvenaard comfort door een grondige vernieuwing van het voetbed. De klompen zijn ontworpen met de natuurlijke afwikkeling van de voet in gedachten, waardoor je moeiteloos en comfortabel kunt bewegen. De brede pasvorm en extra ruime instap zorgen voor een pasvorm die perfect is afgestemd op jouw behoeften.
  • Topklasse Bescherming: De Nordic klompen bieden niet alleen comfort, maar ook topklasse bescherming. Extra beschermende stootblokken op de overneus beschermen niet alleen het onderliggende lederen materiaal, maar ook je kostbare tenen. Deze klompen zijn bovendien 100% waterdicht, ongeacht de weersomstandigheden. Met een stalen neus en een houten binnenzool ter vervanging van de stalen tussenzool, geniet je van maximale bescherming zonder concessies te doen aan comfort.
  • Veiligheid Eerst: Onze Nordic schoenklompen voldoen aan de S3 norm en zijn ontworpen met veiligheid als topprioriteit. De brede voorvoet met zijnokken minimaliseert het risico op omzwikken, terwijl de klompen de hoogste antislip certificering, SRC, hebben. Hierdoor behoud je altijd een solide grip, zelfs op de gladste oppervlakken. Je kunt vertrouwen op deze klompen onder alle omstandigheden.
  • Extra Zichtbaarheid: Als extra voordeel zijn de Nordic klompen uitgerust met reflecterende strepen die oplichten in het donker wanneer ze worden verlicht. Deze magische reflectie zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid, vooral in situaties met weinig licht. Zo ben je altijd goed zichtbaar, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

Kies voor ultiem comfort, ongeëvenaarde bescherming en superieure prestaties met onze Nordic schoenklompen. Ervaar de Scandinavische sensatie en geef je voeten wat ze verdienen.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Waterdicht
Voetbed Hout
Tussenzool Geen
Neus Staal en overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid S3 en SRC

 

78,73 incl. BTW