Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Syrdic schoenklompen

Stap in de wereld van optimale prestaties met de stijlvolle flair van de Scandinavische 6-teens schoenklompen van Syrdic.

Deze innovatieve Syrdic schoenklompen zijn ontworpen om niet alleen ultiem comfort te bieden, maar ook om veiligheid en prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen:
  • Ongelooflijke Pasvorm: De Scandinavische 6-teens schoenklompen van Syrdic bieden niet zomaar comfort, maar een ongeëvenaarde pasvorm. Het vernieuwde voetbed en het zelfrollende ontwerp van de loopzool garanderen niet alleen comfortabel lopen, maar tillen jouw ervaring naar een hoger niveau. Dit is geen gewone schoenklomp; dit is comfort in elke stap.
  • Uitstekende Veiligheid: Veiligheid is niet onderhandelbaar. Met extra beschermende stootblokken op de overneus en een robuuste stalen neus bieden deze klompen een ongeëvenaarde bescherming. Waterdicht en voldoen aan de S3-norm, deze klompen staan garant voor veiligheid op de meest uitdagende werkplekken. Het is tijd om met vertrouwen te werken, wetende dat jouw voeten optimaal beschermd zijn.
  • Comfort Plus: Stel je voor: vocht opnemende, antibacteriële lederen binnenzolen die je voeten fris houden, zelfs tijdens marathonwerkdagen. Deze klompen bewegen soepel mee met jouw bewegingen, wat resulteert in comfort dat verder gaat dan de norm. Laat vermoeidheid achter je en omarm het ultieme comfort.
  • Absolute Grip: Stap met absolute zekerheid op elk oppervlak met de gegarandeerde antislipkeuring en de prestigieuze SRC-certificering. Deze klompen bieden niet alleen grip maar domineren ook elke ondergrond. Werk met stabiliteit en zelfverzekerdheid, ongeacht de uitdagingen die voor je liggen.
  • Veilig in het Donker: Voeg een vleugje extra veiligheid toe aan jouw werkomgeving met de reflecterende strepen op de klompen. Deze slimme functie zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker, waardoor jouw veiligheid niet beperkt is tot daglichturen. Deze klompen laten zien dat ze altijd en overal voor jou en je welzijn klaarstaan.

Kies bewust voor de Syrdic schoenklompen en laat je leiden door comfort, veiligheid, en prestaties. Deze klompen weerspiegelen niet alleen Scandinavische kwaliteit, maar ook jouw streven naar het beste op de werkvloer.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Waterdicht
Voetbed Vocht opnemende, antibacteriële lederen zool
Tussenzool Kevlar
Neus Staal en overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid S3 en SRC

 

82,75 incl. BTW