Bestelformulier

Civos.nl

Buckler BBZ6000

Ontdek de Buckler BBZ6000 Werklaars: Weerstand, Comfort en Veiligheid in Één 

De Buckler BBZ6000 werklaars staat garant voor grote weerstand tegen hitte, olie en chemicaliën dankzij het gebruik van hoogwaardig neopreen. Deze laars is niet alleen opmerkelijk sterk, maar ook licht van gewicht en rekbaar, wat bijdraagt aan het draagcomfort tijdens intensieve werkzaamheden. Ontdek waarom deze veiligheidslaars met stalen neus en zool de perfecte keuze is voor veeleisende omgevingen. 

Weerstand en Sterkte: Het neopreen materiaal zorgt voor indrukwekkende weerstand tegen hitte, olie en chemicaliën. De werklaars is opmerkelijk sterk en biedt duurzame bescherming in diverse werkomstandigheden. 

Veiligheidsnormering S5: Met een stalen neus en zool voldoet de Buckler BBZ6000 aan de S5 normering, waarmee het de hoogste veiligheidseisen in de industrie overtreft. De rubberen loopzool beschermt extra goed tegen schokken en voldoet aan de SRC anti-slip normering. 

Comfortabel Draagcomfort: De Aerospencer ademende binnenvoering en de Buckler Boots inlegzool zorgen voor comfort gedurende de hele werkdag. De tussenzool van staal en de PU tussenlaag bieden demping en ondersteuning. 

Waterdicht en Hittebestendig: Met een waterdichtheid van 100% ben je verzekerd van droge voeten in alle weersomstandigheden. De HRO normering geeft aan dat de zool olie- en hittebestendig is tot 300 graden, waardoor je veilig kunt werken.  

Koude Isolatie: De CI normering zorgt voor koude isolatie tot -17 graden Celsius, waardoor deze werklaars het comfort naar een hoger niveau tilt, zelfs in koude omstandigheden. 

Kies voor de Buckler BBZ6000 werklaars en ervaar de perfecte combinatie van weerstand, comfort en veiligheid. Bestel vandaag nog en investeer in duurzame bescherming op de werkvloer. 

Specificaties   
Upper  Neopreen 
Sluiting  Instap 
Water-en vuilafstotend  HRO – Waterafstotend 
Voetbed  PU – Polturethaan 
Tussenzool  Staal 
Neus  Staal 
Hiel  Gesloten, niet extra beschermd 
Loopzool (Materiaal)  Rubber 
Loopzool (Functie)  SRC 
Veiligheid  S5 SRC HRO CI 

148,23 incl. BTW