Bestelformulier

Civos.nl

Victorinox Kartelmes 11 cm

Het Victorinox Kartelmes van 11 cm: Kleurrijke Functionaliteit op Tafel

 

Ontdek de veelzijdigheid en kleurrijke flair van het Victorinox Kartelmes van 11 cm, een uitstekend stuk tafelbestek dat niet alleen doeltreffend is, maar ook een vrolijke toevoeging vormt aan je eettafel. Met zijn fijne karteling en zes levendige kleuropties, brengt dit mes niet alleen gemak, maar ook stijl naar jouw culinaire ervaring.

 Voordelen van het Victorinox Kartelmes 11 cm 
  • Fijne Karteling voor Soepel Snijden: Het Victorinox Kartelmes van 11 cm is voorzien van een fijne karteling die zorgt voor een moeiteloze snijervaring. Of je nu tomaten, brood of biefstuk snijdt, dit mes glijdt soepel door verschillende texturen zonder te scheuren of te pletten. Het fijne kartelprofiel maakt het ook geschikt voor het smeren van boter op brood, waardoor het een veelzijdig stuk gereedschap is in de keuken.
  • Kleurexplosie op Tafel: Dit kartelmes wordt geleverd in een set van zes losse mesjes, elk in een levendige kleur: roze, geel, groen, rood, blauw en oranje. Deze kleurrijke selectie voegt niet alleen een speels element toe aan je tafelsetting, maar maakt het ook gemakkelijk om verschillende taken in de keuken te coördineren.
  • Ideaal voor Diverse Snijtaken: Het Victorinox Kartelmes is het best verkopende mesje uit ons assortiment en met goede reden. Met een lengte van 11 cm is het ideaal voor diverse snijtaken. Of het nu gaat om het snijden van groenten, het smeren van boter op je ontbijttoast of het bereiden van een sappige biefstuk, dit mesje staat garant voor efficiëntie en precisie.
  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Net als alle producten van Victorinox is dit kartelmes vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het roestvrijstalen lemmet garandeert langdurige scherpte en eenvoudig onderhoud, terwijl het ergonomische handvat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens uitgebreide maaltijden.

Kortom, het Victorinox Kartelmes van 11 cm biedt niet alleen functionele veelzijdigheid, maar ook een vrolijke en stijlvolle toevoeging aan jouw eettafel. Met zijn fijne karteling en kleurrijke uitstraling is het de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik en bij speciale gelegenheden. Ervaar het gemak en de vreugde van het snijden met dit veelzijdige kartelmes.

Specificaties
Bladlengte 110 mm
Bladmateriaal RVS
Lengte 290 mm
Gewicht 25  gram
Handvat Polypropyleen

4,16 incl. BTW