Bestelformulier

Civos.nl

Victorinox Kartelmes 8 cm

Victorinox Groente En Fruitmes Gekarteld 8 cm: Onmisbaar in de Keuken met Levendige Kleuren

Het Victorinox Kartelmes 8 cm voegt niet alleen precisie en duurzaamheid toe aan je keuken, maar brengt ook een vleugje levendigheid met zijn beschikbare kleuren: roze, geel, groen, rood en oranje. Dit handzame mesje, vervaardigd door het gerenommeerde merk Victorinox, is ontworpen voor het nauwkeurig snijden van groenten en fruit en voegt een speels tintje toe aan je keuken.

Voordelen van Victorinox Groente En Fruitmes Gekarteld 8 cm:
  • Precisie in Snijwerk: Met een lemmetlengte van 8 cm biedt dit Victorinox mesje de perfecte balans tussen compactheid en functionaliteit. De spits toelopende punt maakt het mogelijk om zeer precies te snijden, waardoor je volledige controle hebt over je snijwerk. Of je nu een tomaat, komkommer of ander groente- en fruitsoorten snijdt, dit mesje levert consistente resultaten.
  • Kartels voor Optimaal Snijgemak: Het mesje is voorzien van kartels, wat het bijzonder geschikt maakt voor voedsel met een harde of gladde buitenkant. De kartels zorgen voor langdurige scherpte en bieden een betere grip tijdens het snijden. Hierdoor wordt het eenvoudiger om door de schil van groenten en fruit te snijden, zelfs als ze wat steviger zijn.
  • Hoogwaardig Staal en Eenvoudig Onderhoud: Het gebruikte staal heeft een hardheid van 56 Rockwell, waardoor het mes eenvoudig scherp te houden is met een aanzetstaal. De combinatie van scherpte en duurzaamheid zorgt ervoor dat dit mes een betrouwbare metgezel is in de keuken. Daarnaast is het mes geschikt voor reiniging in de vaatwasser, wat het onderhoud nog gemakkelijker maakt.
  • Comfortabel en Betrouwbaar: Het Fribrox handvat van dit Victorinox Kartelmes 8 cm mesje is ergonomisch ontworpen, waardoor het comfortabel in de hand ligt. Zelfs als je handen vochtig zijn, biedt het handvat een goede grip. De combinatie van hoogwaardig staal, doordacht ontwerp en levendige kleuren maken dit mesje tot een betrouwbaar en veelzijdig keukengereedschap.

Kortom, het Victorinox Groente En Fruitmes Gekarteld 8 cm met zijn levendige kleuren biedt niet alleen precisie en duurzaamheid, maar voegt ook een vleugje speelsheid toe aan je keuken. Investeer in kwaliteit en stijl voor in de keuken en ervaar het verschil dat een goed mes in combinatie met kleur kan maken bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Specificaties
Bladlengte 80 mm
Bladmateriaal 56 Rockwell, RVS
Lengte 250 mm
Gewicht 20  gram
Handvat Polypropyleen

3,86 incl. BTW