Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Slachtmessen 18cm en 21cm

 

Uitzonderlijke Precisie en Hygiëne: Friedrich Herder Slachtmessen 18cm en 21cm

 

De Friedrich Herder Slachtmessen, beschikbaar in zowel 18 cm als 21 cm, zijn onmisbare instrumenten in zowel slachterijen als slagerijen, waar precisie en hygiëne van het grootste belang zijn. Deze professionele slachtmessen combineren hoogwaardige materialen met een doordacht ontwerp, waardoor ze betrouwbare keuzes zijn voor iedereen die waarde hecht aan nauwkeurigheid en hygiëne in vleesverwerking.

Voordelen van de Friedrich Herder Slachtmessen in 18cm en 21cm:
  • Hoogwaardig Roestvast Staal voor Optimale Reiniging: Beide messen hebben lemmeten die vervaardigd zijn uit hoogwaardig roestvast staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en gemakkelijk te reinigen zijn. Het gebruik van dit type staal voorkomt verkleuringen en zorgt voor duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik. Het roestvaste staal is essentieel voor situaties waarin strikte hygiënenormen gelden, zoals in slacht- en slagerijen.
  • Speciaal Kunststof Handvat voor Hygiënisch Werken: De handvatten van beide slachtmessen zijn vervaardigd uit speciaal kunststof dat onder hoge temperaturen gereinigd kan worden. Dit zorgt ervoor dat de messen eenvoudig en grondig kunnen worden schoongemaakt, wat essentieel is voor hygiënisch werken in de vleesverwerking. Het ergonomische ontwerp van de handvatten biedt bovendien comfort en controle tijdens het gebruik.
  • Compacte Versie voor Nauwkeurigheid (18 cm): De 18 cm versie van het Friedrich Herder Slachtmes is bewust compact ontworpen, waardoor het extra nauwkeurigheid biedt bij het verwerken van vlees. Of je nu bezig bent met het portioneren van vlees of het uitvoeren van andere precieze taken, dit compacte slachtmes is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen.
  • Standaardformaat voor Veelzijdigheid (21 cm): Het 21 cm slachtmes biedt een standaardformaat dat uitblinkt in veelzijdigheid. Of je nu grotere stukken vlees verwerkt of andere taken uitvoert waar precisie en scherpte vereist zijn, dit mes staat garant voor optimale prestaties.
  • Optimale Hygiëne in Vleesverwerking: Dankzij de combinatie van hoogwaardig roestvast staal en speciaal kunststof handvatten voldoen de Friedrich Herder Slachtmessen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne in vleesverwerking. Ze zijn betrouwbare gereedschappen die niet alleen zorgen voor nauwkeurigheid in het werk, maar ook de veiligheid en hygiëne bevorderen.

De Friedrich Herder Slachtmessen in 18cm en 21cm zijn professionele instrumenten die voldoen aan de strenge eisen van slachterijen en slagerijen. Met een focus op precisie, optimale reiniging en hygiëne zijn deze slachtmessen waardevolle toevoegingen aan de uitrusting van professionals in de vleesverwerking. Investeer in kwaliteit en prestaties met de Friedrich Herder Slachtmessen en ervaar het gemak van nauwkeurig werken in een hygiënische omgeving.

Specificaties
Bladlengte 210 mm 180 mm
Bladmateriaal RVS RVS
Lengte 345 mm 315 mm
Gewicht 100  gram 75 gram
Handvat

Ergonomisch Kunstof

19,6024,54 incl. BTW