Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm

Ontdek het Professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm met Kunststof Handvat en RVS Lemmet: Ultieme Precisie en Duurzaamheid

Het professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm, met een indrukwekkend lemmet van 45 mm gemaakt van  RVS, onderscheidt zich opnieuw. Dit mes biedt veelzijdigheid en precisie met een robuust en ergonomisch handvat van kunststof voor een stevige grip. Met een lengte van 175 mm en een gewicht van 32 gram combineert het kracht en handzaamheid.

Alle Voordelen van het Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm met Kunststof Handvat en RVS Lemmet:
  • Robuust en Ergonomisch Ontwerp: Comfortabele Grip Uitgerust met een robuust en ergonomisch handvat van kunststof biedt het mes comfortabel gebruik en een veilige grip. Het ergonomische ontwerp ligt goed in de hand, essentieel voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid.
  • Veelzijdig Gebruik: Precisiewerk tot Algemene Snijtaken Dit Strip/Kaakmes 45mm is geschikt voor diverse taken, van precisiewerk tot algemene snijtaken. Of het nu houtbewerking, ambachtelijk werk of andere professionele taken zijn, dit mes past zich moeiteloos aan en biedt de nodige veelzijdigheid.
  • Compact en Lichtgewicht: Gemakkelijk te Hanteren en Mee te Nemen Met 32 gram en een compact ontwerp is het mes eenvoudig te hanteren en mee te nemen. Of u nu op locatie werkt of onderweg bent, dit Strip/Kaakmes 45mm is praktisch en draagbaar zonder in te boeten aan prestaties.
  • Betrouwbaar en Duurzaam: Voor Intensief Gebruik Dit professionele Strip/Kaakmes 45mm met kunststof handvat en RVS lemmet is gebouwd voor langdurige betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik. Of u nu een vakman bent of een doe-het-zelver, dit mes biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voeg dit professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 45mm met kunststof handvat en RVS lemmet toe aan uw gereedschapscollectie en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het is het ideale gereedschap voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie. Investeer vandaag nog in het beste gereedschap voor uw vakmanschap.

Specificaties    
Bladlengte  45 mm 
Lengte  155 mm  
Gewicht  29 gram 
Handvat  Kunststof  

11,31 incl. BTW