Bestelformulier

Civos.nl

Beta 1778SOS – Klapmes

Ontdek het Professionele Beta 1778SOS – Klapmes met Ramenbreker en Gordelsnijder – Een Veilige Reisgenoot

 

Het Professionele Beta 1778SOS – Klapmes met Ramenbreker en Gordelsnijder is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele weggebruiker. Of je nu een chauffeur, hulpverlener of avontuurlijke reiziger bent, dit klapmes biedt de nodige functionaliteiten om met vertrouwen op pad te gaan. Vervaardigd uit hoogwaardig staal en voorzien van een geanodiseerd aluminium handvat, is dit mes niet alleen duurzaam maar ook stijlvol.

Kenmerken van het Professionele Beta 1778SOS – Klapmes:
  • Ramenbreker: Het klapmes is uitgerust met een stevige ramenbreker. In geval van nood biedt deze functie de mogelijkheid om snel en efficiënt een autoruit te breken, wat van cruciaal belang kan zijn in noodsituaties.
  • Gordelsnijder: Met de scherpe gordelsnijder kun je snel en veilig gordels doorsnijden, waardoor je in geval van nood snel uit een voertuig kunt ontsnappen. Deze functie is van onschatbare waarde bij onvoorziene situaties.
  • Hoogwaardig Staal: Het lemmet van het klapmes is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor het mes scherp en duurzaam is. Of je nu bezig bent met dagelijkse taken of voorbereid wilt zijn op noodsituaties, dit mes staat garant voor optimale prestaties.
  • Handig Etui: Het klapmes wordt geleverd met een handig etui, waardoor je het mes veilig en netjes kunt opbergen. Dit draagt niet alleen bij aan de levensduur van het mes, maar maakt het ook gemakkelijk mee te nemen, waar je avonturen je ook brengen.
  • Afmetingen en Gewicht: Met een bladlengte van 25 mm, een totale lengte van 208 mm en een gewicht van 199 gram is dit klapmes compact en lichtgewicht. Het geanodiseerde aluminium handvat zorgt voor een comfortabele grip.
  • Veiligheid en Voorbereiding: Het Professionele Beta 1778SOS – Klapmes met Ramenbreker en Gordelsnijder biedt niet alleen praktische voordelen, maar benadrukt ook het belang van veiligheid en voorbereiding. Of je nu onderweg bent naar je werk, op avontuur gaat of voorbereid wilt zijn op noodsituaties, dit klapmes is een betrouwbare metgezel.

Kortom, investeer in veiligheid, kies voor functionaliteit en omarm de gemoedsrust die het Professionele Klapmes met Ramenbreker en Gordelsnijder te bieden heeft. Het is de ultieme reisgenoot voor elke professional die waarde hecht aan veiligheid en voorbereiding op het onverwachte.

Specificaties
Bladlengte 25 mm
Lengte 208 mm
Gewicht 199  gram
Handvat geanodiseerd aluminium

23,95 incl. BTW