Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Mes 180mm

Ontdek de Uitmuntendheid van het Friedrich Herder Mes 180mm RVS Lemmet 

Betreed de wereld van uitzonderlijke snijprestaties met ons Friedrich Herder Mes 180mm, voorzien van een krachtig 180 mm RVS lemmet. Dit mes belichaamt vakmanschap en functionaliteit, ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele koks en culinaire liefhebbers.  

Laten we de kenmerken en voordelen van dit hoogwaardige mes verkennen. 
  • Uitzonderlijke Snijprestaties met RVS Lemmet: Het mes is uitgerust met een hoogwaardig RVS lemmet 180mm, waardoor het een indrukwekkende snijkracht heeft. Het roestvrijstalen materiaal biedt duurzaamheid en scherpte, waardoor het mes geschikt is voor een breed scala aan snijtaken in de keuken. 
  • Robuust en Ergonomisch Ontwerp: Het mes is voorzien van een robuust en ergonomisch kunststof handvat, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het comfort tijdens het gebruik. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een optimale grip, waardoor je veilig en precies kunt snijden. 
  • Perfecte Afmetingen voor Diverse Toepassingen: Met een bladlengte van 180 mm is dit mes veelzijdig inzetbaar voor diverse culinaire taken. Of je nu bezig bent met het precisie snijden van groenten, het portioneren van vlees of andere culinaire handelingen, dit mes biedt de juiste balans tussen lengte en behendigheid. 
  • Duurzaam en Lichtgewicht Ontwerp: Met een gewicht van slechts 71 gram is dit mes niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht. Het maakt het hanteren van het mes comfortabel en vermindert vermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik. 
  • Ideaal voor Professioneel Gebruik en Thuisgebruik: Dit Friedrich Herder mes is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionele koks als thuiskoks. Het is de ideale metgezel in elke keuken waar precisie, betrouwbaarheid en comfort essentieel zijn. 
  • Een Aanwinst voor Je Keukengerei: Voeg dit mes met 180 mm RVS lemmet toe aan je keukencollectie en ontdek de verbeterde snijervaring die het biedt. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die zoekt naar hoogwaardige keukentools of een enthousiaste thuiskok, dit mes is een aanwinst voor je keukengerei.

In conclusie biedt ons Friedrich Herder Mes 180mm met RVS lemmet superieure snijprestaties, duurzaamheid en comfort. Upgrade je keuken met dit hoogwaardige mes en geniet van de voordelen van vakmanschap en functionaliteit. 

Specificatie 
Bladlengte  180 mm 
Blad materiaal  RVS 
Lengte  320 mm 
Gewicht  71 gram 
Handvat  HACCP – Antislip, Ergonomisch kunststof 

25,59 incl. BTW