Bestelformulier

Civos.nl

Grisport 72009L

Grisport 72009L Werkschoenen: Veiligheid en Comfort in Stijlvol Design!

Ontdek de kracht van de Grisport 72009L werkschoenen, ontworpen voor optimale veiligheid en comfort. Deze S1P-gecertificeerde instappers bieden niet alleen bescherming op de werkvloer maar combineren dit ook met een stijlvol design.

Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom de Grisport 72009L werkschoenen een onmisbare aanwinst zijn:
  • Veiligheid Voorop met S1P Norm: De Grisport 72009L voldoet aan de veiligheidsnorm S1P, waardoor ze geschikt zijn voor diverse werkomgevingen. Werk met vertrouwen, wetende dat je voeten optimaal beschermd zijn tegen mogelijke gevaren.
  • Extra Bescherming met Kruipneus: De toevoeging van een kruipneus biedt extra bescherming bij het stoten. Voorkom ongewenste schade aan de voorkant van je schoenen en behoud de duurzaamheid, zelfs in veeleisende omstandigheden.
  • Duurzame Materialen voor Langdurig Gebruik: De soepele PU-Vibram zool is oersterk en slijtvast, waardoor de Grisport 72009L geschikt is voor intensief gebruik. Een investering in duurzaamheid loont, en deze schoenen zijn ontworpen om langdurig comfort en bescherming te bieden.
  • Optimaal Comfort met Uitneembare Inlegzool: De uitneembare inlegzool biedt aanpasbaar comfort, zodat je de hele dag door comfortabel kunt werken. Dit is vooral van belang tijdens lange werkdagen, waarbij comfort een cruciale rol speelt.
  • Stijlvol Design in Zwart: Naast functionaliteit bieden de Grisport werkschoenen ook een stijlvol design in het tijdloze zwart. Werk in stijl zonder concessies te doen aan veiligheid. Deze schoenen zijn niet alleen een praktische keuze maar ook een modebewuste.

Kies voor de Grisport 72009L werkschoenen en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en comfort. Maak een statement op de werkvloer met schoenen die zowel functioneel als modieus zijn. Investeer vandaag in de bescherming en stijl die je verdient.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Cambrelle voering
Tussenzool Staal
Neus Staal en overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan en  Vibram
Loopzool (Functie) Antislip

 

98,17 incl. BTW