Bestelformulier

Civos.nl

Helly Hansen Kensington

Helly Hansen Veiligheidsschoenen: Optimaal Comfort, Stijl, en Veiligheid in Één

Helly Hansen, een gerenommeerd merk met meer dan een eeuw aan ervaring, staat bekend om zijn prachtige, comfortabele en veilige producten. De veiligheidsschoenen van Helly Hansen, waaronder het Helly Hansen Kensington-model, voldoen opnieuw aan de hoge normen van het merk op het gebied van comfort, stijl en degelijkheid. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Helly Hansen Kensington, met een focus op innovatieve technologie, duurzame materialen, gecertificeerde veiligheid, comfortabele eigenschappen, geavanceerde tussen-/buitenzool en de veelzijdigheid van het ontwerp.

Ontdek alle voordelen van Helly Hansen Kensington:
  • Innovatieve Technologie voor Optimaal Comfort: De Kensington maakt gebruik van de HH DUAL-STRIDE-TECHNOLOGIE, een geavanceerde combinatie van EVA en eTPU. Deze innovatieve technologie biedt optimale demping, stabiliteit en energieteruggave, wat resulteert in comfortabel gebruik gedurende de hele dag. Of je nu op de bouwplaats staat of een lange werkdag in de stad hebt, deze technologie zorgt voor de juiste ondersteuning.
  • Duurzame Materialen voor Langdurig Gebruik: De gebreide bovenzijden van de Kensington zijn niet alleen waterbestendig maar ook slijtvast. De TPU-gevormde overlays bieden extra bescherming. Dit ontwerp is specifiek gemaakt om lang mee te gaan, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
  • Gecertificeerde Veiligheid: De Kensington voldoet aan de strengste veiligheidscertificeringen, waaronder EN ISO 20345:2011 S3 HRO SRC en BS EN IEC 61340-4-3:2018 – ESD. Met een gevormde TPU-neuskap en hielkap, vochtregulerende Air-meshvoering, samengestelde veiligheidsneus, en metaalvrije spijker penetratie bescherming biedt deze werkschoen uitgebreide bescherming.
  • Comfortabel Voetbed: Het open cel PU-voetbed van de Kensington is licht, ademend en biedt langdurige demping en vochtbeheersing. Dit zorgt ervoor dat je voeten zich de hele dag comfortabel voelen, zelfs tijdens de meest intensieve werkzaamheden.
  • Geavanceerde Tussen-/Buitenzool: De tussenzool met HH DUAL-STRIDE-TECHNOLOGIE biedt niet alleen optimale demping en stabiliteit, maar ook energieteruggave. De HellyGrip-rubberen buitenzool is slip-, schuur-, brandstof- en oliebestendig, waardoor je zelfverzekerd elke klus kunt klaren.
  • Veilig en Stijlvol op de Werkvloer: De Helly Hansen Kensington combineert geavanceerde veiligheidskenmerken met stijl. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals in diverse sectoren, van de bouw en constructie tot transport en meer.
  • Ontworpen voor Diverse Werkomgevingen: Deze veelzijdige veiligheidsschoenen zijn geschikt voor verschillende werkomgevingen. Of je nu op een bouwplaats werkt, in de transportsector of elders, de Helly Hansen Kensington zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel aan de slag kunt.
Ervaar het Verschil met Helly Hansen

Investeer in veiligheid en comfort op de werkvloer met de Helly Hansen Kensington. Deze werkschoen biedt geavanceerde technologieën, duurzame materialen en gecertificeerde veiligheid, verpakt in een stijlvol ontwerp. Ontdek zelf waarom Helly Hansen al meer dan een eeuw een vertrouwde naam is in werkuitrusting.

Specificaties  
Upper Vochtafvoerende en ademende lucht mesh voering
Sluiting Boa sluiting
Water-en vuilafstotend Waterafstotend
Voetbed Open Cell PU voetbed
Tussenzool Tussenzool met HH DUAL-STRIDE-TECHNOLOGIE combineert EVA en eTPU voor optimale demping, stabiliteit en energieteruggave.
Neus Composiet veiligheidsneus en voorgevormde TPU teen Bumper
Hiel Gesloten, beschermd met een gegoten hieloverlay van BOA® Fit-systeem
Loopzool (Materiaal) Tussenzool met HH DUAL-STRIDE-TECHNOLOGIE combineert EVA en eTPU
Loopzool (Functie) optimale demping, stabiliteit en energieteruggave
Veiligheid S3 HRO SRC

169,94 incl. BTW