Bestelformulier

Civos.nl

Jallatte Jalartic SAS

Jallatte Jalartic SAS Werklaarzen S3: De Perfecte Combinatie van Warmte, Veiligheid en Comfort

Op zoek naar betrouwbare en warm gevoerde werklaarzen? De Jallatte Jalartic SAS veiligheidslaarzen S3 bieden een ongeëvenaarde combinatie van warmte, veiligheid en comfort. Ontdek waarom deze laarzen een uitstekende keuze zijn voor zowel dames als heren die waarde hechten aan bescherming en draagcomfort.

Ontdek de voordelen van Jallatte Jalartic SAS veiligheidslaarzen:
  • Veiligheid en Duurzaamheid: Optimale Bescherming in Ruwe Omstandigheden: Met een stalen neus en tussenzool bieden de Jallatte Jalartic SAS laarzen optimale bescherming op de werkvloer. Vervaardigd uit hoogwaardig AP 23 nerfleder, zijn de laarzen olie- en waterafstotend, wat essentieel is voor ruwe omstandigheden. De offshorelaars staat garant voor duurzaamheid, zelfs in veeleisende werkomgevingen.
  • Warmte-isolatie voor Winterse Maanden: Ideale Keuze voor Koude Omstandigheden: De warme bontvoering van deze werklaarzen maakt ze ideaal voor winterse maanden en koude werkomstandigheden. Het slijtvaste non-woven textiel aan de voorkant van de voet weerstaat zuren van transpiratie, wat de levensduur van de laarzen verlengt.
  • Comfort en Grip: Ontworpen voor Gemak en Veiligheid op de Werkvloer: Met aantreklussen voor gemakkelijk gebruik en een uitneembare, antistatische Confort-Tech inlegzool, bieden de Jallatte Jalartic laarzen een comfortabele pasvorm. De olie- en zuurbestendige Softane PU-loopzool met twee densiteiten zorgt voor schokabsorptie en optimale grip, en voldoet aan de antislipweerstand SRC.
  • Stijlvol en Beschikbaar in Diverse Maten: Voor Iedereen de Perfecte Pasvorm: Met een stijlvolle beige kleur geven de laarzen een verfijnde uitstraling. Bovendien zijn ze beschikbaar in maat 36 t/m 48, waardoor iedereen de perfecte pasvorm kan vinden en stijl kan combineren met functionaliteit.

Kies voor de Jallatte Jalartic SAS werklaarzen S3 en ervaar de perfecte balans tussen warmte, veiligheid en comfort op de werkvloer. Maak een weloverwogen keuze voor duurzaamheid en bescherming, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Specificaties
Upper AP 23 nerfleder en warme bont voering die zorgt voor een optimale warmte-isolatie
Sluiting Instap, met lussen
Water-en vuilafstotend Water, vuil en olie afstotend
Voetbed Anatomisch gevormde antistatische Comfort-Tech inlegzool
Tussenzool Staal
Neus Staal
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Softane PU-loopzool (PU – Polyurethaan)
Loopzool (Functie) SRC en olie en zuurbestendige
Veiligheid S3 en SRC

139,95 incl. BTW