Bestelformulier

Civos.nl

Sixton Peak Montana 22

Moderne Stijl en Uitmuntende Veiligheid: Sixton Peak Montana 22 Werklaars

Ontdek de moderne en waterdichte Montana 22 werklaars van Sixton Peak, een essentieel voor degenen die dagelijks uitdagingen aangaan. Deze donkerbruine veiligheidslaars biedt niet alleen stijl maar ook geavanceerde kenmerken voor ultiem comfort en veiligheid op de werkvloer.

Voordelen:
  • Innovatieve Air Plus Voering voor Jaarrond Comfort: De Montana 22 is voorzien van een innovatieve Air Plus voering die zorgt voor een isolerend effect. Hierdoor blijven je voeten koel in de zomer en warm in de winter, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt werken. Deze voering biedt een ongeëvenaard niveau van comfort, zelfs tijdens langdurige werkdagen.
  • Volledige Bescherming met Composieten Neus en Metaalvrije Zool: Veiligheid staat voorop, en de Montana 22 levert op dit gebied. Uitgerust met een composieten neus en een metaalvrije veiligheidszool, biedt deze laars de juiste bescherming zonder concessies te doen aan het draagcomfort. Werk met vertrouwen, wetende dat je voeten volledig beschermd zijn.
  • Outdry Waterproof Technologie voor Droge Voeten: De Montana 22 onderscheidt zich door zijn waterdichte eigenschappen, mogelijk gemaakt door de Outdry waterproof technologie. Of het nu regent of stormt, je voeten blijven droog en comfortabel, waardoor je je kunt concentreren op je werk zonder afleiding.
  • Duurzame Zelfreinigende Pu/Pu Loopzool met SRC Certificering: De zelfreinigende Pu/Pu loopzool van de Montana 22 biedt uitstekende grip op diverse oppervlakken. Met SRC certificering garandeert deze laars niet alleen waterafstotendheid maar ook duurzaamheid. De toegevoegde overneus versterkt de laars en zorgt voor extra bescherming.

Kies voor de Sixton Peak Montana 22 als je zoekt naar een werklaars die niet alleen voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, maar ook stijlvol en comfortabel is. Ervaar de perfecte combinatie van innovatie en duurzaamheid op de werkvloer. Werk met vertrouwen, werk met stijl.

Specificaties
Upper Nubuck Leder
Sluiting Instap, met lussen
Water-en vuilafstotend Ja
Voetbed Normaal, voering van Air Plus
Tussenzool N.v.t.
Neus Composiet neus en een overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC, zelfreinigend profiel
Veiligheid S3 en SRC
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRC, zelfreinigend profiel
Veiligheid S3 en SRC

129,95 incl. BTW