Bestelformulier

Civos.nl

Dunlop Acifort Heavy Duty

Acifort Heavy Duty Werklaars: De Perfecte Mix van Comfort, Duurzaamheid en Veiligheid

Ontdek de Dunlop Acifort Heavy Duty werklaars, speciaal ontworpen voor intensief gebruik op de boerderij. Met een donkergroene schacht, zwarte buitenzool en opvallende gele tussenlaag biedt deze laars niet alleen directe veiligheidsherkenning, maar ook ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Lees verder om te ontdekken waarom deze laars essentieel is voor diverse boerderijwerkzaamheden.

Voordelen van de Dunlop Acifort heavy duty werklaars:
  • Praktisch en Duurzaam: De Kracht van Acifort Compound: De Dunlop Acifort Heavy Duty werklaars is vervaardigd uit de duurzame Acifort compound, een PVC rubbercompound die zelfs bij lage temperaturen zacht en soepel blijft. Met versterkte hiel- en enkelbescherming biedt de laars uitstekende weerstand tegen verschillende vloeistoffen en substanties, wat de levensduur aanzienlijk verlengt.
  • Comfortabel Ontwerp: Anatomisch Gevormd voor Langdurig Comfort: Het anatomisch gevormde ontwerp van de laars zorgt voor hoger been- en voetcomfort, zelfs tijdens langdurige werkzaamheden. De hoge slijtweerstand garandeert een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik, waardoor deze laars niet alleen praktisch maar ook comfortabel is.
  • Verhoogde Antislip: Stabiliteit op Elk Oppervlak: De Dunlop Acifort Heavy Duty werklaars voldoet aan de SRA anti-slip standaard, waardoor de laars een verhoogde antislipfunctie heeft. Werk met vertrouwen, zelfs op gladde oppervlakken, dankzij de verbeterde stabiliteit die deze laars biedt.
  • Uitstekende Resistentie: Bestand tegen Diverse Elementen: Deze werklaars biedt weerstand tegen mineralen, dierlijke en plantaardige oliën en vetten, ontsmettingsmiddelen, mest en verschillende chemicaliën. Dit maakt de Acifort Heavy Duty geschikt voor diverse werkzaamheden op de boerderij, waar blootstelling aan verschillende elementen onvermijdelijk is.
  • Veiligheidsnorm S4: Hoogste Veiligheidsstandaard: Met een indrukwekkende veiligheidsnorm S4 voldoet deze laars aan de hoogste veiligheidseisen. Ga met vertrouwen aan het werk, wetende dat je voeten optimaal beschermd zijn.

Kies voor de Dunlop Acifort Heavy Duty werklaars en ervaar de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en veiligheid die essentieel is voor veeleisende boerderijwerkzaamheden. Bestel vandaag nog en maak je werkdag efficiënter en comfortabeler.

Specificaties
Upper PVC
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Ja
Voetbed Anatomisch gevormd voetbed
Tussenzool Bestaat uit 3 lagen
Neus Overneus
Hiel Versterkte hiel en enkelbescherming
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan
Loopzool (Functie) SRA
Veiligheid S4 en SRA

32,23 incl. BTW