Bestelformulier

Civos.nl

Buckbootz Nubuckz NKZ101BR

Ontdek het Comfort van de Buckbootz Nubuckz NKZ101BR Werkschoen

Op zoek naar een werkschoen die ultiem comfort combineert met ongeëvenaarde veiligheid? Maak kennis met de Buckbootz Nubuckz NKZ101BR. Ontworpen voor maximale prestaties, biedt deze werkschoen een unieke mix van functionaliteit en gemak.

Voordelen:
  • Geen Gedoe, Alleen Gemak: Handige Aantreklus voor Stressvrij Gebruik: Ervaar het gemak van de Buckbootz Nubuckz NKZ101BR met het slimme ontwerp dat gedoe met veters elimineert. De handige lus achteraan maakt het aan- en uittrekken moeiteloos, waardoor stress bij het begin en einde van je werkdag verdwijnt.
  • Lichtgewicht Veiligheid: Beweeg Vrij en Comfortabel: Ontdek de stijlvolle en lichtgewicht kenmerken van de werkschoen. De composieten neus en metaalvrije antipenetratie tussenzool bieden maximale veiligheid zonder extra gewicht. Beweeg vrij en comfortabel, zonder concessies aan bescherming.
  • Optimaal Comfort met PU Tussenzool: Minder Vermoeidheid, Meer Plezier: Ervaar ongekend comfort met de PU tussenzool, die demping en ondersteuning biedt. Langdurig staan of lopen wordt een plezier met de Buckbootz Nubuckz, waar vermoeidheid minder snel toeslaat.
  • Veilig en Stevig op Elke Ondergrond: Solide Grip met Antislip-Eigenschappen: Geniet van uitstekende antislip-eigenschappen, waardoor je zelfverzekerd beweegt, zelfs op gladde oppervlakken. Laat geen strepen achter, alleen een solide grip.
  • Hittebestendigheid op Hoog Niveau: Vertrouw op Bescherming tot 300 Graden: Werk met vertrouwen, zelfs in hitteomstandigheden tot 300 graden. De Buckbootz Nubuckz staat zijn mannetje en houdt je voeten beschermd, ongeacht de uitdagingen.
  • Comfort en Veiligheid in één – De Buckbootz Nubuckz Ervaring: Kies voor comfort, kies voor veiligheid. Ontdek de Buckbootz Nubuckz NKZ101BR en ervaar werkschoenen zoals nooit tevoren. Voor meer informatie, raadpleeg onze experts. Veiligheid en comfort gaan hand in hand.

De Buckbootz Nubuckz NKZ101BR werkschoen belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid, waardoor het een onmisbare metgezel is voor wie hoge prestaties en gemak op de werkvloer zoekt. Maak de keuze voor comfort en ontdek een nieuwe dimensie van werkschoenervaring.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Instap, met lus op de hiel
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Uitneembare comfortabele inlegzolen
Tussenzool Antipenetratie metaalvrij
Neus Composiet
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Pu – Polyurethaan
Loopzool (Functie) Antistatisch,  Non marking rubberen zolen, SRC en HRO
Veiligheid S3 HRO SRC en  360º reflecterende accenten

 

92,49 incl. BTW