Bestelformulier

Civos.nl

Birkenstock Profi Birki

Ontdek de Birkenstock Profi Birki: Uitzonderlijke Grip en Comfort in elke Werkomgeving!

In elke werkomgeving is optimale grip en stevige tredzekerheid van onschatbare waarde. Voor dit doel heeft Birkenstock de Profi Birki ontwikkeld, een schoen die niet alleen voldoet aan, maar overtreft, de eisen van veeleisende beroepen. Met een hoog opgetrokken hiel en een lang voorgedeelte omsluit deze schoen de gehele voet, wat bij elke stap resulteert in een natuurlijke afrolbeweging. In sectoren zoals ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie en keukens is de Profi Birki de eerste keuze onder ervaren medewerkers.

Waarom de Profi Birki jouw ideale keuze is:
  • Optimale Grip en Tredzekerheid: Deze schoen is ontwikkeld met het oog op verschillende werkomgevingen, waarbij de nadruk ligt op een stevige grip en veilige tred, ongeacht de ondergrond.
  • Natuurlijke Afrolbeweging: De schoen beschikt over een hoog opgetrokken hiel en een lang voorgedeelte, wat bijdraagt aan een natuurlijke afrolbeweging bij elke stap die je zet. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar ook de efficiëntie tijdens het werk.
  • Hygiënische Topper: De Profi Birki biedt uitstekende hygiënische eigenschappen. De klomp is olie- en vetbestendig en kan gereinigd worden op temperaturen tot 80 °C. Het uitneembare PU-voetbed is wasbaar op 60 °C, wat zorgt voor een eenvoudige reiniging en desinfectie.
  • Vervangbaar, Anatomisch Gevormd PU-Voetbed: Het PU-voetbed is niet alleen anatomisch gevormd voor optimaal comfort en ondersteuning, maar is ook vervangbaar. Hierdoor blijven je schoenen langdurig fris en functioneel.

Kies voor de Birkenstock Profi Birki en ervaar uitzonderlijke grip, comfort en hygiëne in elke werkomgeving. Investeer in schoeisel dat is ontworpen om te presteren, en geef jezelf het voordeel van hoogwaardige kwaliteit tijdens je werkuren. Wacht niet langer en maak de juiste keuze voor jouw voeten en jouw beroep.

Specificaties
Upper PU – Polyurethanen
Sluiting Instap
Water-en vuilafstotend Water, olie- en vetbestendig
Voetbed PU – Polyurethanen –  Microvezel
Tussenzool Nee
Neus Niet extra beschermd
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethanen
Loopzool (Functie) Antislip profiel
Veiligheid Geen certificeringen

 

75,89 incl. BTW