Bestelformulier

Civos.nl

HG tegen Fruitvliegjes

HG tegen Fruitvliegjes: Effectieve Fruitvliegjesval voor een Zorgeloze Zomer

 

In de warme zomermaanden kunnen fruitvliegjes een bron van irritatie zijn in huis. Vooral etensresten en rijpend fruit kunnen deze kleine insecten aantrekken, waardoor ze zich snel vermenigvuldigen. Gelukkig biedt HG dé oplossing tegen fruitvliegjes met hun doeltreffende fruitvliegjesval. Laat hinderlijke fruitvliegjes geen kans meer krijgen om uw zomer te verstoren.

De Effectieve Vangmethode van HG tegen Fruitvliegjes

De fruitvliegjesval van HG is niet zomaar een val; het is een doeltreffend middel tegen de overlast die fruitvliegjes met zich meebrengen. De speciale fruitvliegjesval-vloeistof trekt de fruitvliegjes aan, en eenmaal gevangen, kunnen ze zich niet meer voortplanten. Hierdoor wordt niet alleen de bestaande overlast aangepakt, maar wordt ook voorkomen dat de fruitvliegjesplaag zich verder verspreidt.

Onbeperkt Navulbaar voor Langdurige Bescherming

Fruitvliegjes kunnen zich snel voortplanten, en daarom is het belangrijk om snel en effectief in te grijpen. De HG tegen Fruitvliegjesval is onbeperkt navulbaar, waardoor je niet steeds een nieuwe val hoeft aan te schaffen. De apart verkrijgbare HG tegen Fruitvliegjes navulling, met 2 navullingen, biedt vier maanden lang bescherming tegen fruitvliegjes.

Effectief Gebruik van de HG Fruitvliegjesval

Volg deze eenvoudige stappen voor een doeltreffend gebruik van de fruitvliegjesval:

  1. Vloeistof Doserien: Draai het bovenste gedeelte van de val los, verwijder het trechtertje en doseer ongeveer 5 ml fruitvliegjesval-vloeistof in de val.
  2. Trechtertje Terugplaatsen: Plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden.
  3. Val Openen: Open het bovenste gedeelte van de fruitvliegjesvanger door het dekseltje met het blad iets omhoog te trekken, zonder deze geheel te verwijderen.
  4. Vastdraaien: Draai het bovenste gedeelte weer vast aan het onderste gedeelte van de val.
  5. Strategisch Plaatsen: Plaats de fruitvliegjesval op een strategische plek waar fruitvliegjes vaak worden waargenomen, zoals in de buurt van een fruitschaal.

Ververs de val-vloeistof minimaal één keer per twee weken, en gebruikte vloeistof kan eenvoudig door de gootsteen worden gespoeld. Met de HG tegen Fruitvliegjesval zet je een effectieve stap naar een fruitvliegjesvrij huis en kun je ongestoord genieten van de zomermaanden.

Geniet Zorgeloos van de Zomer

Met HG tegen Fruitvliegjes ben je verzekerd van een zorgeloze zomer zonder fruitvliegjesoverlast. De effectieve val biedt niet alleen directe verlichting van de huidige situatie, maar voorkomt ook verdere voortplanting. Bestel vandaag nog HG tegen Fruitvliegjes en ervaar de vrijheid van een fruitvliegjesvrij huis.

6,88 incl. BTW