Bestelformulier

Civos.nl

HG Zonneschermreiniger

HG Zonneschermreiniger: Verfrissend Snel en Eenvoudig

 

Zonneschermen, markiezen, tenten en canvaszeilen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, waardoor ze na verloop van tijd vervuild en groezelig kunnen raken. Met de HG zonneschermreiniger kunt u deze buitenoppervlakken snel, moeiteloos en effectief reinigen, waardoor ze hun oorspronkelijke frisheid en uitstraling terugkrijgen. Lees verder om te ontdekken hoe u eenvoudig en doeltreffend uw zonnescherm, markies of tent een verfrissende opknapbeurt kunt geven.

Effectieve Reiniging voor een Frisse Uitstraling

De HG zonneschermreiniger is speciaal ontwikkeld om diverse buitenoppervlakken, zoals zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen, grondig te reinigen. De krachtige formule van deze reiniger garandeert een diepgaande en effectieve reiniging. Na een behandeling zullen uw buitendoeken en zeilen er niet alleen weer fris uitzien, maar ook langer meegaan. Zo behoudt u niet alleen de esthetiek van uw buitenoppervlakken, maar verlengt u ook hun levensduur.

Gebruiksaanwijzing voor Snel Resultaat

Het gebruik van de HG zonneschermreiniger is eenvoudig en levert snel resultaat op. Volg deze stappen om uw zonneschermen en tenten snel en effectief te reinigen:

  1. Maak het te reinigen oppervlak vochtig met water.
  2. Spray de tentdoekreiniger gelijkmatig op het oppervlak en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem.
  3. Laat de reiniger minimaal 5 minuten inwerken, zonder deze te laten indrogen.
  4. Borstel het oppervlak opnieuw grondig en spoel het vervolgens goed af met water.

Met minimale inspanning behaalt u maximaal resultaat en geniet u van frisse, schone buitenoppervlakken.

Voordelen van HG Zonneschermreiniger:
  • Snel en eenvoudig te gebruiken
  • Speciaal ontwikkeld voor buitenoppervlakken
  • Verfrist en herstelt de uitstraling
  • Geschikt voor diverse materialen, waaronder tentdoek en canvaszeil

Met HG zonneschermreiniger behoudt u niet alleen de kwaliteit en uitstraling van uw buitenoppervlakken, maar geniet u ook van een verzorgde buitenomgeving. Ervaar het gemak van HG en geef uw zonnescherm, markies of tent de verdiende opknapbeurt. Zo blijft uw buitenruimte stralen in al zijn frisheid. Laat de HG zonneschermreiniger uw partner zijn in het behouden van een schone, aantrekkelijke buitenomgeving.

6,88 incl. BTW