Bestelformulier

Civos.nl

HG Fruitvliegjesval navulling

HG Tegen Fruitvliegjes Navulling: Onbeperkt en Effectief

 

Fruitvliegjes kunnen in de warme zomermaanden voor veel overlast zorgen in huis. Ze worden aangetrokken door de geur van eten, etensresten en rijpend fruit. De HG Fruitvliegjesval navulling is de perfecte aanvulling op de HG Tegen Fruitvliegjes val en biedt een eenvoudige en onbeperkte oplossing voor het bestrijden van fruitvliegjes. Ontdek hoe u met deze navulling ongewenste fruitvliegjes effectief kunt weren en geniet van een fruitvliegjesvrije omgeving in uw huis.

Onbeperkt Navullen voor Langdurige Bescherming

De HG Fruitvliegjesval navulling is speciaal ontworpen om de HG Tegen Fruitvliegjes val eenvoudig en onbeperkt na te vullen. Elke verpakking bevat 2 navullingen, waardoor u de fruitvliegjesval keer op keer kunt bijvullen. Dit betekent dat u langdurig beschermd bent tegen hinderlijke fruitvliegjes, zonder steeds nieuwe producten te hoeven aanschaffen. Met slechts één navulling kunt u vier maanden lang genieten van een effectieve fruitvliegjesbestrijding.

Effectieve Fruitvliegjesval-vloeistof

De fruitvliegjesval-vloeistof in de HG Fruitvliegjesval navulling trekt fruitvliegjes moeiteloos aan. De hinderlijke beestjes worden naar de val gelokt en kunnen niet meer ontsnappen. Hierdoor blijft uw huis vrij van fruitvliegjes, zelfs in de warmste maanden wanneer de geur van voedsel en rijpend fruit het sterkst is.

Gebruiksaanwijzing voor Optimaal Resultaat

Volg deze eenvoudige stappen om de HG Tegen Fruitvliegjes Navulling effectief te gebruiken:

  1. Draai het bovenste gedeelte van de HG Tegen Fruitvliegjes val los tegen de klok in.
  2. Verwijder het trechtertje uit het onderste gedeelte en doseer ongeveer 5 ml (tot aan het streepje) van de fruitvliegjesval-vloeistof in de val.
  3. Plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden.
  4. Draai het bovenste gedeelte weer vast aan het onderste gedeelte met de klok mee.
  5. Plaats de val op een strategische plek waar fruitvliegjes vaak rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.

Bescherm uw huis tegen hinderlijke fruitvliegjes met de HG Fruitvliegjesval navulling en geniet van een frisse en fruitvliegjesvrije leefomgeving.

7,99 incl. BTW