Bestelformulier

Civos.nl

HG Kalkweg 3x sterker

HG Kalkweg Schuimspray 3x Sterker: Krachtige Kalkreiniger voor een Stralende Badkamer

Hardnekkige kalkaanslag in de badkamer kan een doffe waas achterlaten en het schoonmaken bemoeilijken. Gelukkig is er de HG Kalkweg Schuimspray 3x Sterker, een uiterst krachtige kalkreiniger die speciaal is ontwikkeld om zeer hardnekkige kalkaanslag grondig en snel te verwijderen. Met deze kalkreiniger blijft er na het schoonmaken een stralende glans achter, waardoor uw badkamer er weer als nieuw uitziet.

Voordelen van HG Kalkweg Schuimspray:

  1. Uiterst Krachtig: Deze kalkreiniger is 3 keer sterker en pakt daardoor zeer hardnekkige kalkaanslag effectief aan.
  2. Brede Toepasbaarheid: Geschikt voor tegels, douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen.
  3. Stralende Glans: Na gebruik blijft er een stralende glans achter, waardoor uw badkamer er weer fris en nieuw uitziet.

Hoe Gebruikt U HG Kalkweg Schuimspray?

Volg deze eenvoudige stappen voor een grondige en snelle verwijdering van hardnekkige kalkaanslag:

  1. Spray op het Te Reinigen Oppervlak: Spuit de HG Kalkweg Schuimspray op het oppervlak dat u wilt reinigen.
  2. Laat het Inwerken: Laat de schuimspray maximaal 5 minuten inwerken, zodat het effectief de hardnekkige kalkaanslag kan aanpakken.
  3. Spoelen of Afnemen: Spoel of neem het oppervlak vervolgens af met een vochtige doek.

Met HG Kalkweg Schuimspray maakt u komaf met hardnekkige kalkaanslag en geniet u van een badkamer die weer straalt en fris ruikt. Ontdek de kracht van deze geavanceerde kalkreiniger voor een glanzende en schone badkamer.

Kortom, met HG Kalkweg Schuimspray haalt u een krachtige en efficiënte kalkreiniger in huis die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft. Ervaar het gemak van een stralend schone badkamer met minimale inspanning. Voeg HG Kalkweg Schuimspray 3x Sterker toe aan uw schoonmaakroutine en geniet van een badkamer die de natuurlijke glans herwint.

6,79 incl. BTW