Bestelformulier

Civos.nl

HG Glasreiniger Concentraat

HG Glasreiniger Concentraat: De Kracht van Streeploze Schittering

 

HG Glasreiniger Concentraat biedt een ongekende reinigingskracht, speciaal geformuleerd voor streeploos schone ramen. Met dit super geconcentreerde product ervaart u de perfecte raamreiniger die intensief reinigt en ontvet, zonder de toevoeging van ammonia en spiritus. Dit professionele concentraat, veelvuldig gebruikt door glazenwassers, voldoet aan de hoogste eisen en is pH-neutraal. Ontdek de voordelen van HG Glasreiniger Concentraat en geniet van glanzend schone ramen, zonder compromissen.

Professionele Kwaliteit voor Thuisgebruik

HG Glasreiniger biedt professionele kwaliteit voor gebruik in huis. Dankzij de super geconcentreerde formule is slechts een kleine hoeveelheid nodig voor een indrukwekkend resultaat. Dit maakt de flacon van 500 ml goed voor maar liefst 35 raamwasbeurten. De pH-neutrale samenstelling van de raamreiniger zorgt ervoor dat omliggende materialen, zoals verf, lak en kunststof, niet worden aangetast. Bovendien is het product mild voor de handen, waardoor u met vertrouwen kunt schoonmaken.

Gebruiksaanwijzing voor een Stralend Resultaat

Volg deze eenvoudige stappen om met HG Glasreiniger Concentraat streeploos schone ramen te realiseren:

  1. Doseringsadvies: Voeg 15 ml (ongeveer 2 à 3 theelepeltjes) HG Glasreiniger toe aan een halve emmer (5 liter) handwarm water.
  2. Reinigingstechniek: Was de ramen met ronddraaiende bewegingen voor een optimaal resultaat.
  3. Drogen met Wisser: Gebruik een wisser of trekker om de ramen droog te trekken, waarbij u overlappende stroken maakt.
  4. Onderhoud van Wisser: Droog het wisserblad na elke strook met een schone doek om streeploos drogen te garanderen.
  5. Vermijd Direct Zonlicht: Vermijd het wassen van ramen in direct zonlicht voor een vlekkeloos resultaat.

Voor sterk vervuilde ramen kan HG Glasreiniger onverdund worden gebruikt. Breng een kleine hoeveelheid aan op een spons, dep de vervuilde plek in, laat het even inwerken en neem het vervolgens af met water. Ervaar de ongekende kracht van HG Glasreiniger Concentraat en geniet van stralend schone ramen in een handomdraai.

5,49 incl. BTW