Bestelformulier

Civos.nl

HG Slakkenkorrels

Effectieve Slakkenbestrijding met HG Natuurvriendelijke Korrels

Het slakkenseizoen brengt vaak schade aan planten. Ontdek onze natuurvriendelijke korrels van HG Slakkenkorrels voor langdurige bescherming. Naaktslakken kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan sierplanten en groenten. Daarom bieden onze anti slakken korrels van HG een krachtige en natuurlijke oplossing.

Bekijk snel de voordelen van HG Slakkenkorrels:
  • Langdurige Werkzaamheid, Veilig voor Dieren: Onze anti slakken korrels zijn 100% natuurlijk en kennen een lange werkingsduur. Ze zijn veilig voor andere dieren en huisdieren, waardoor je met een gerust hart je tuin kunt beschermen tegen ongewenste slakken.
  • Eenvoudige Toepassing: Het gebruik van HG natuurvriendelijke korrels tegen slakken is eenvoudig en effectief. Strooi de korrels gelijkmatig tussen de planten bij het waarnemen van slakken of slakkenvraat. Kies bij voorkeur voor de avonduren, wanneer slakken het meest actief zijn. Herhaal de behandeling indien nodig voor een blijvend resultaat.
  • Bescherm Je Tuin, Bescherm de Natuur: Met onze natuurvriendelijke korrels bescherm je niet alleen je tuin, maar draag je ook bij aan het behoud van een gezonde natuur. De korrels zijn biologisch afbreekbaar en vormen geen gevaar voor het milieu.
  • Veilig Gebruik: Gebruik biociden veilig. Raadpleeg het etiket en de productinformatie voor gebruik. Onze anti slakken korrels zijn ontworpen om effectief te zijn zonder schade toe te brengen aan het ecosysteem.

Met HG Slakkenkorrels tegen slakken geniet je van een prachtige tuin zonder zorgen over vraatschade. Bescherm je planten op een natuurlijke en verantwoorde manier. Voorkom dat slakken je tuin teisteren en houd je bloemen, groenten en planten in optimale conditie.

De HG Slakkenkorrels vormen een barrière tegen slakkenvraat en houden deze ongewenste bezoekers op afstand. Je kunt met een gerust hart genieten van een weelderige tuin, wetende dat je planten beschermd zijn tegen schade door slakken. Kies voor HG Natuurvriendelijke Korrels en ontdek de effectieve en natuurlijke oplossing voor een slakkenvrije tuin

12,39 incl. BTW