Bestelformulier

Civos.nl

HG Toiletgel extra sterk

HG Toiletgel Extra Sterk: Superkrachtige Toiletreiniger voor Probleemvervuiling

 

HG Toiletgel is dé oplossing voor een intensieve en superkrachtige reiniging van de toiletpot, met name bij probleemvervuiling zoals zeer hardnekkige kalkaanslag, urinesteen, en andere lastig te verwijderen aanslag. Deze vervuiling manifesteert zich niet alleen aan de binnenzijde van de toiletpot maar ook in de hals van het toilet en onzichtbaar onder de rand. Onze krachtige toiletreiniger is ontworpen om effectief af te rekenen met deze hardnekkige vervuiling, waardoor uw toilet weer hygiënisch schoon wordt.

Superkrachtige Toiletreiniger voor Zeer Hardnekkige Vervuiling

De ophoping van vervuiling onder de rand van de toiletpot resulteert vaak in een toilet dat nooit echt hygiënisch schoon aanvoelt. Dit kan niet alleen leiden tot onaangename geuren maar ook de spoelwerking van het toilet verminderen. De speciale formule van HG Toiletgel hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot, wat zorgt voor een grondige verwijdering van alle problematische vervuilingen.

Voor regelmatige reiniging van de toiletpot raden wij HG Toiletgel Hygiënisch aan. Voor het dagelijks snel en hygiënisch schoonmaken van alle oppervlakken in de toiletruimte, variërend van de toiletbril tot deurkruk, adviseren wij HG Toiletruimte Reiniger.

Hoe Gebruikt U HG Toiletgel Extra Sterk?

Volg deze eenvoudige stappen om snel en doeltreffend af te rekenen met kalkaanslag, urinesteen en andere lastig te verwijderen aanslag in de toiletpot met HG Toiletgel Extra Sterk:

  1. Diep Spuiten: Breng HG Toiletgel diep onder de rand en in de toiletpot aan in een vloeiende beweging.
  2. Inwerken: Laat de toiletreiniger minimaal 20 à 30 minuten inwerken.
  3. Grondig Borstelen: Borstel de toiletpot vervolgens goed schoon met een toiletborstel.
  4. Doorspoelen: Spoel tot slot het toilet door voor een fris en hygiënisch resultaat.

Ervaar de superkracht van HG Toiletgel Extra Sterk en geniet van een toilet dat vrij is van hardnekkige vervuiling en weer hygiënisch schoon aanvoelt.

6,39 incl. BTW