Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Strip/Kaakmes 60mm

Ontdek Het Professionele Mes met 60 mm Gebogen RVS Lemmet en Ergonomisch Kunststof Handvat: Perfecte Grip en Veiligheid 

Dit professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 60mm met een indrukwekkend 60 mm gebogen lemmet van roestvrij staal (RVS) is een must-have voor elke vakman. Het mes biedt niet alleen buitengewone snijprestaties, maar ook ultiem comfort met zijn ergonomisch ontworpen kunststof handvat. Met een focus op grip en veiligheid, is dit mes een onmisbare metgezel voor diverse toepassingen. 

Belangrijkste Kenmerken van Het Professionele Mes: 
  • Hoogwaardig RVS Lemmet: Scherpte en Duurzaamheid het 60 mm gebogen lemmet is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat bekend staat om zijn scherpte en duurzaamheid. Dit type staal behoudt zijn snijkwaliteiten, zelfs bij intensief gebruik, waardoor het mes consistent topprestaties levert. 
  • Ergonomisch Kunststof Handvat: Comfortabele en Veilige Grip Het mes is uitgerust met een ergonomisch kunststof handvat dat is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Het antislip oppervlak zorgt voor een stevige grip, zelfs in veeleisende situaties. Dit maakt het mes niet alleen effectief, maar ook veilig in gebruik. 
  • Perfecte Afmetingen voor Precisiewerk: Met een meslengte van 60 mm, een totale lengte van 160 mm en een gewicht van slechts 25 gram, heeft dit mes de perfecte afmetingen voor precisiewerk. Of je nu bezig bent met hobbyprojecten, ambachtelijk werk of andere nauwkeurige taken, dit mes biedt optimale controle. 
  • Veelzijdig Toepasbaar: Dit professionele mes is veelzijdig inzetbaar voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om snijden, schillen of andere nauwkeurige snijtaken, dit mes past zich moeiteloos aan aan diverse behoeften. 
  • Duurzaamheid en Lichtgewicht: Het gebruik van hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp maken dit mes niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht. Dit draagt bij aan het comfort tijdens langdurig gebruik en maakt het mes gemakkelijk mee te nemen. 

Investeer in Kwaliteit en Comfort met Friedrich Herder Strip/Kaakmes 60mm gebogen RVS lemmet en ergonomisch kunststof handvat biedt de perfecte combinatie van kwaliteit en comfort. Het is ontworpen voor vakmensen die streven naar precisie en efficiëntie. Investeer vandaag nog in dit hoogwaardige mes en ervaar de voordelen van een perfecte grip en veiligheid tijdens al je snijwerkzaamheden. 

Specificaties    
Bladlengte  60 mm 
Lengte  160 mm  
Gewicht  25 gram 
Handvat  Ergonomisch Kunststof 

 

 

 

10,59 incl. BTW