Bestelformulier

Civos.nl

HG Kunststof Reiniger

HG Kunststof Reiniger: Verbluffend Effectieve Glans

 

Ontdek de buitengewone kracht van HG Kunststof Reiniger, een speciaal ontwikkelde formule die alle soorten vervuilde kunststoffen transformeert tot glanzende oppervlakken. Deze intensieve reiniger is met grote zorg ontworpen, met extra aandacht voor het behoud van de natuurlijke glans zonder het risico van dofheid. HG Reiniger biedt niet alleen een snelle en veilige oplossing om vet en vuil te verwijderen, maar herstelt ook de oorspronkelijke uitstraling van uw kunststof oppervlakken, zodat ze er na reiniging weer uitzien als nieuw.

Biologisch Afbreekbaar voor Milieubewust Schoonmaken

Wat deze reiniger nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het niet alleen krachtig is, maar ook biologisch afbreekbaar, waarmee het bijdraagt aan milieubewust schoonmaken. In de vorm van een gebruiksklare spray is dit schoonmaakmiddel geschikt voor diverse kunststof toepassingen, waaronder kozijnen, deuren, schroten, plexiglas, polycarbonaat, gevelbekleding zoals Trespa®, keukenkastjes, afneembaar behang, verfwerk en andere kunststof oppervlakken. Ervaar de veelzijdigheid van HG Reiniger en herstel de glans op al uw kunststof items.

Gebruiksaanwijzing voor Optimaal Resultaat

Volg onderstaande stappen om uw vervuilde kunststoffen weer glanzend schoon te maken met HG Reiniger:

  1. Spray en Reinig: Breng de Kunststof Reiniger royaal aan op een schoon doekje en reinig hiermee het kunststof oppervlak. U kunt het ook direct op het te reinigen materiaal spuiten.
  2. Inwerken en Afnemen: Laat bij voorkeur de Kunststof Reiniger even inwerken en neem vervolgens het oppervlak af voor een optimaal resultaat.

Met HG herstelt u niet alleen de oorspronkelijke glans van uw kunststof oppervlakken, maar draagt u ook bij aan een milieubewuste schoonmaak. Ervaar de effectiviteit van deze reiniger en geniet van stralend schone kunststof items in uw omgeving. Laat uw kunststof weer stralen als nieuw, dankzij de unieke formule van HG Reiniger.

Als u deze reiniger gebruikt, kiest u niet alleen voor schoonmaakgemak, maar ook voor duurzaamheid. De biologisch afbreekbare formule is vriendelijk voor het milieu en zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw kunststof oppervlakken kunt reinigen. Geniet van een glanzende omgeving zonder concessies te doen aan het milieu. Met HG Reiniger haalt u een effectieve, milieubewuste oplossing in huis voor het reinigen en herstellen van al uw kunststof items.

5,00 incl. BTW