Bestelformulier

Civos.nl

HG spray tegen Bladluizen

HG Spray tegen Bladluizen: Snel en Effectief Bladluis Bestrijden

 

HG Spray tegen Bladluizen biedt de perfecte oplossing voor het effectief bestrijden van bladluizen op zowel kamer- als kuipplanten. Dankzij de unieke formule van dit product kunt u op een snelle en doeltreffende manier verlost worden van dit vervelende probleem.

Wat maakt HG Spray tegen Bladluizen zo effectief?

Allereerst staat dit product bekend om zijn snelle werking. De speciale formule is ontwikkeld om bladluizen direct aan te pakken, wat resulteert in een efficiënte bestrijding van deze kleine plaaggeesten die anders uw planten zouden belagen. Een cruciaal bestanddeel van HG Spray tegen Bladluizen is het bladluisferomoon e-ß-farnesene. Dit natuurlijke plantenextract wordt van nature door luizen afgegeven om gevaar te signaleren. Door de planten met dit extract te bespuiten, raken de luizen in paniek en slaan ze op de vlucht. Het toegevoegde plantaardige Pyrethrum-extract uit de Chrysant komt hierbij goed van pas, omdat het de luizen tijdens hun vlucht op een natuurlijke wijze doodt.

Hoe moet u HG Spray tegen Bladluizen gebruiken? Het toepassen van dit product is eenvoudig en effectief:
  1. Goed schudden: Voordat u begint, schudt u het middel grondig om de ingrediënten optimaal te mengen.
  2. Gelijkmatig bespuiten: Houd een afstand van ongeveer 35 cm en spray de HG Bladluizenspray gelijkmatig over de gehele plant. Vergeet niet de onderzijde van de bladeren zorgvuldig te behandelen.
  3. Vermijd druppels: Voorkom dat er druppels ontstaan die van de bladeren afrollen. Vermijd ook het bespuiten van geopende bloemen.
  4. Herhaling indien nodig: Indien nodig herhaalt u de behandeling voor een blijvend effect.

Met HG Spray tegen Bladluizen pakt u bladluisproblemen op een veilige en effectieve manier aan. Het is belangrijk om het product te gebruiken volgens de instructies op het etiket en de productinformatie om optimale resultaten te bereiken. Kies voor HG Spray tegen Bladluizen en geniet van gezonde, luizenvrije planten in uw huis of tuin. Ervaar de kracht van HG in de strijd tegen bladluizen en geef uw planten de bescherming die ze verdienen.

9,99 incl. BTW