Bestelformulier

Civos.nl

Wateralmanak 1 2023/2024

De Onmisbare Gids voor Watersporters – ANWB Wateralmanak 1

 

De wateren van Nederland en België bieden een schitterend speelveld voor watersportliefhebbers. Om ervoor te zorgen dat elke vaartocht soepel en in overeenstemming met de wet verloopt, is er de ANWB Wateralmanak 1. Deze uitgebreide gids omvat alle wet- en regelgeving die van belang is voor de hedendaagse watersporter.

Wettelijke Verplichtingen

In zowel Nederland als België geldt de wettelijke verplichting om aan boord te beschikken over de meest recente scheepvaartreglementen en het ‘Handboek voor de Marifonie in de Binnenvaart’. De ANWB Wateralmanak 1 biedt de perfecte oplossing om aan deze verplichting te voldoen. Met deze almanak aan boord bent u altijd up-to-date en volledig geïnformeerd. 

Praktische Informatie

Naast het vervullen van wettelijke verplichtingen biedt de ANWB Wateralmanak 1 een schat aan praktische informatie. Van vaaraanwijzingen tot vlagvoering en inzichten in ‘watersport en de wet’, deze almanak is een allesomvattende bron voor de watersporter. Het is niet alleen een juridisch naslagwerk, maar ook een handleiding voor veilig en verantwoord varen.

Inhoud van het boek:
  • Marifonie in de Binnenvaart: Ontdek alles wat u moet weten over marifonie en blijf in overeenstemming met de geldende regelgeving.
  • Belgische Reglementen: Leer de specifieke reglementen kennen die van toepassing zijn op de Belgische wateren en houd uw vaartocht probleemloos.
  • Vaaraanwijzingen: Ontvang gedetailleerde aanwijzingen voor zowel Nederlandse als Belgische wateren, waardoor u met vertrouwen kunt navigeren.
  • Reglementen Nederland en België: Een overzicht van de relevante reglementen, inclusief het Binnenvaart Politie Reglement (BPR) en andere essentiële voorschriften.
  • Handboek Marifonie in de Binnenvaart: Een diepgaande gids voor marifonie, essentieel voor een effectieve communicatie op het water.
  • Vaaraanwijzingen per Locatie: Specifieke aanwijzingen voor verschillende wateren, zoals kanalen, rivieren, het IJsselmeer, de Waddenzee en meer.

De ANWB Wateralmanak 1 is niet alleen een boek, maar een betrouwbare metgezel voor elke watersporter. Het is een complete gids die niet alleen wettelijke vereisten dekt, maar ook praktische inzichten biedt om uw vaarervaring te verbeteren. Investeer in kennis, navigeer met vertrouwen en geniet van elke vaartocht met de ANWB Wateralmanak 1 aan uw zijde.

22,77 incl. BTW