Bestelformulier

Civos.nl

Iamsar Manual 3

Geoptimaliseerde Reddingsoperaties: IAMSAR Handleiding 2022

 

De IAMSAR-handleiding 2022, bekend als Mobile Facilities, is een onmisbare gids aan boord van reddingseenheden, vliegtuigen en schepen. Het is ontworpen om te worden ingezet bij zoek-, reddings- en coördinatietaken ter plaatse, waarbij specifieke richtlijnen worden geboden die van toepassing zijn op hun eigen noodsituaties.

Elke drie jaar wordt een nieuwe editie van de IAMSAR-handleiding gepubliceerd. De 2022-editie bevat cruciale wijzigingen die zijn aangenomen door de International Civil Aviation Organization (ICAO) en goedgekeurd door het Maritime Safety Committee van de International Maritime Organization (IMO) tijdens de 103e sessie in mei 2021 via MSC.1/Circ.1640. Deze wijzigingen treden in werking op 1 juni 2022.

Verhoog de effectiviteit van uw zoek- en reddingsoperaties met de nieuwste IAMSAR-handleiding 2022, ook wel bekend als Mobile Facilities. Deze handleiding is een onmisbaar instrument aan boord van reddingseenheden, vliegtuigen en schepen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de International Civil Aviation Organization (ICAO) en de International Maritime Organization (IMO). Ontvang actuele richtlijnen voor zoek- en reddingscoördinatoren en verbeter uw operationele efficiëntie.

Inhoud van dit boek:
  1. Noodzaak van de IAMSAR-handleiding
  2. Belang voor Reddingseenheden, Vliegtuigen en Schepen
  3. Wijzigingen en Updates in de 2022-editie
  4. Internationale Goedkeuring en Toepasselijkheid

De complexiteit van zoek- en reddingsoperaties vraagt om betrouwbare richtlijnen. De IAMSAR-handleiding 2022, beter bekend als Mobile Facilities, vervult een essentiële rol aan boord van reddingseenheden, vliegtuigen en schepen. Deze inleiding belicht de cruciale betekenis van de handleiding bij het verbeteren van operationele efficiëntie en coördinatie.

Met de IAMSAR-handleiding 2022 beschikbaar aan boord zijn reddingsteams beter voorbereid dan ooit. De geoptimaliseerde Mobile Facilities bieden een onmisbare leidraad voor het aanpakken van noodsituaties op zee en in de lucht. Een investering in deze handleiding is een investering in doeltreffende zoek- en reddingsoperaties.

153,52 incl. BTW