Bestelformulier

Civos.nl

Fibramar 325 Pescador

Fibramar 325 Pescador

 

Ontdek het perfecte visavontuur met ons eenvoudige en praktische model Fibramar 325 Pescador, speciaal ontworpen voor vissers die houden van gemak en comfort. Deze boot biedt niet alleen handige functies, maar ook de mogelijkheid om tot 4 volwassenen te accommoderen met een totaal gewicht van 100 kg. Laat je verrassen door de kracht van 12 kW, en geniet van een soepele vaart met het maximale motorvermogen van 16 pk. Verken hieronder de kenmerken en opties die deze visboot tot de ideale metgezel maken voor jouw volgende visexpeditie.

Voordelen van de Fibramar 325 Pescador:
 • Ontworpen voor Vissers: Dit model is specifiek ontworpen met het oog op de wensen van vissers. Met handige functies zoals een verwijderbare centrale bank en opbergvakken aan boeg en achtersteven met sloten, biedt deze boot ultiem gemak tijdens je visavonturen.
 • Motorvermogen en Prestaties: Met een indrukwekkend maximaal motorvermogen van 16 pk ben je verzekerd van krachtige prestaties op het water. Of je nu rustig wilt dobberen of snel naar je favoriete vis locatie wilt varen, deze boot biedt de veelzijdigheid die je zoekt.
 • Geschikt voor Beschutte Wateren: De fysieke kenmerken van deze boot maken het ideaal voor varen in beschutte wateren. Ervaar stabiliteit en controle terwijl je je weg baant door kalme binnenwateren en geniet van een ontspannen viservaring.
De Fibramar 325 Pescador wordt geleverd met een standaard uitrusting die zorgt voor een complete en aangename ervaring op zee:
 • U-bout boegoog
 • Hefbare U-bout ogen
 • Roidollen en stopcontacten
 • Ingebouwde banken aan de achterzijde
 • Verwijderbare centrale bank
 • Opbergvakken aan boeg en achtersteven met sloten
 • Dubbele romp

Deze functies zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor gemak en veiligheid tijdens al je visavonturen.

Personaliseer uw 325 Pescador met extra’s zoals:

Maak deze visboot uniek met optionele uitrusting, zoals het kiezen van de kleur van de romp en leuningen. Geef je boot een persoonlijk tintje en laat het aansluiten bij jouw stijl en voorkeuren.

Materialen en Constructie
 • Roestvrij Staal (RVS): Onze boten zijn versterkt met hoogwaardig roestvrij staal (RVS), een materiaal dat bestand is tegen corrosie en langdurige duurzaamheid biedt, zelfs in zoute omgevingen. Het glanzende RVS beschermt tegen de elementen en behoudt zijn kracht, waardoor je boten langdurig blijven stralen.
 • Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP): Het fundament van onze boten bestaat uit Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP), een lichtgewicht en toch krachtig materiaal dat duurzaamheid en flexibiliteit garandeert. Deze combinatie van glasvezel en kunststof zorgt voor een sterke en impactbestendige constructie.
 • Gegoten in Perfectie: Elke boot wordt als één naadloos stuk gegoten, waardoor naden tot een minimum worden beperkt. Deze constructiemethode biedt niet alleen een duurzame en sterke boot, maar ook een gestroomlijnd design zonder concessies aan kwaliteit.
Categorie Vermelding en Uitleg

De veiligheid staat voorop, en daarom is deze visboot uitgerust met een CE-keurmerk Categorie D. Dit betekent dat de boot ontworpen is voor de vaart in beschutte wateren tot windkracht 4 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van zo’n 0,3 tot 0,5 meter. Dit maakt het ideaal voor binnenwateren en vergroot je veiligheid tijdens je visavonturen.

Ontdek de vrijheid van vissen met onze speciaal ontworpen visboot Fibramar 325 Pescador. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor onvergetelijke viservaringen op het water.

 

Specificaties
Afmetingen Lengte 3,25 m, Breedte 1,40 m, Diepgang 0,20 m
Kleuren Alle kleuren zijn op bestelling mogelijk
Gewicht 100 KG
Capaciteit 4 volwassen
Materiaal –         Metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS)

–         Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP)

Maximale vermogen 12 kW | 17PK
Categorie CE – D

Call for Price