Bestelformulier

Civos.nl

Fibramar 230 Gaivota

Gaivota – De Waterfiets

 

Ontdek de perfecte aanvulling op je recreatieve aanbod met onze veelzijdige Fibramar 230 Gaivota waterfietsen, ideaal voor verhuur en bedrijfsevenementen! Of je nu op zoek bent naar een unieke attractie voor je recreatiebedrijf of een opwindende toevoeging aan bedrijfsevenementen, deze waterfietsen bieden de perfecte combinatie van comfort, stabiliteit en plezier.

Voordelen van de Fibramar 230 Gaivota:
  • Comfortabel Peddelen voor Groepen: Met slim geplaatste pedalen kunnen meerdere personen moeiteloos peddelen, waardoor deze waterfietsen ideaal zijn voor groepsuitjes en bedrijfsverhuur. Geniet van het comfort en de stabiliteit, ongeacht het niveau van ervaring.
  • Duurzaamheid voor Bedrijfsgebruik: Ontworpen met het oog op bedrijfsgebruik, zijn de waterfietsen uitgerust met hoogwaardige roestvrijstalen metalen onderdelen en een robuust intern stuursysteem. Ze bieden duurzaamheid en vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze perfect zijn voor commerciële verhuur.
  • Veelzijdig Bedrijfsontwerp: Het bedrijfsgerichte ontwerp van de waterfietsen omvat handige functies zoals geïntegreerde bekerhouders en een op berg vak tussen de achterbank. Voeg een optionele afdekking voor zonwering toe om extra comfort te bieden tijdens bedrijfsevenementen en recreatieve activiteiten.
  • Elektromotor-Ready voor Zakelijk Gebruik: Voor bedrijven die op zoek zijn naar een upgrade in hun aanbod, kunnen de waterfietsen eenvoudig worden voorzien van een elektromotor. Hierdoor kun je een extra dimensie toevoegen aan bedrijfsactiviteiten en klanten een unieke en elektrisch aangedreven ervaring bieden.
  • Kleurrijke Opties voor Bedrijfsidentiteit: Toon je bedrijfsmerk met onze waterfietsen door te kiezen uit voorraadkleuren zoals blauw, geel of groen. Voor een nog persoonlijker tintje bieden we op maat gemaakte kleuropties aan, zodat je waterfietsen perfect passen bij de uitstraling van je bedrijf.
  • Flexibele Verhuurmogelijkheden: Of je nu een recreatiebedrijf runt of op zoek bent naar een winstgevende aanvulling op bedrijfsevenementen, onze waterfietsen zijn ideaal voor flexibele verhuurmogelijkheden. Creëer een extra inkomstenstroom door deze populaire attracties aan te bieden voor verschillende gelegenheden.

Ontdek de perfecte oplossing voor je recreatieve onderneming met onze veelzijdige Fibramar 230 Gaivota waterfietsen. Bestel vandaag nog en geef jouw klanten en bedrijfsevenementen een unieke en vermakelijke ervaring op het water!

Specificaties
Afmetingen Lengte 2,30 m, Breedte 1,53 m
Gewicht 70 KG
Capaciteit 3 volwassen + 2 kinderen
Pendalen Gemaximaliseerde peddelgrootte voor gemakkelijker en effectiever trappen
Materiaal –         Metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS)

–         Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP)

Stuursysteem Intern stuursysteem
Kleuren Op voorraad: Blauw, Geel en Groen | Op aanvraag: meerdere kleuren mogelijk
Zonwering Optioneel
Elektromotorvoorbereiding Casco voorbereid

Call for Price