Bestelformulier

Civos.nl

Fibramar 260 Pescador

Fibramar 260 Pescador

 

Stap aan boord van de Fibramar 260 Pescador, de lichte en gemakkelijk te besturen boot die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een schip zonder de noodzaak van een vaarbewijs. Met zijn doordachte ontwerp is deze boot ideaal voor avonturen in beschutte wateren en kan het zelfs dienen als een veelzijdig hulpvaartuig. Ontdek hier waarom de 260 Pescador de ultieme keuze is voor zorgeloos varen.

Voordelen van de Fibramar 260 Pescador:
 • Lichtgewicht en Wendbaar: Met zijn lichte constructie en gebruiksvriendelijke besturing biedt de 260 Pescador een moeiteloze vaarervaring. Zelfs voor degenen zonder vaarbewijs is deze boot toegankelijk en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor het de perfecte keuze is voor plezier op het water.
 • Ontworpen voor Beschutte Wateren: Het doordachte ontwerp van de 260 Pescador maakt het bij uitstek geschikt voor varen in beschutte wateren. Of je nu geniet van een rustig tochtje langs de kustlijn of ontspannen peddelt in kalme meren, deze boot past zich aan aan diverse wateromgevingen.
 • Veelzijdig als Hulpvaartuig: De 260 Pescador is niet alleen een recreatieve boot; het fungeert ook uitstekend als een veelzijdig hulpvaartuig. Of je nu lichte ladingen moet vervoeren of assistentie verleent op het water, deze boot staat altijd paraat.
De Fibramar 260 Pescador wordt geleverd met een standaard uitrusting die zorgt voor een complete en aangename ervaring op zee:
 • U-bout boegoog
 • Hefbare U-bout ogen
 • Roidollen en moffen
 • Ingebouwde banken aan de boeg en aan de achtersteven
 • Verwijderbare centrale bank
 • Dubbele romp

Deze functies zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor een veilige en stabiele vaarervaring.

Personaliseer uw 260 Pescador met extra’s

Breng jouw unieke stijl tot uiting door te kiezen voor optionele uitrusting, zoals het aanpassen van de kleur van de romp en leuningen. Maak van jouw 260 Pescador een persoonlijke en opvallende verschijning op het water.

Materialen en Constructie
 • Roestvrij Staal (RVS): Onze boten zijn versterkt met hoogwaardig roestvrij staal (RVS), een materiaal dat bestand is tegen corrosie en langdurige duurzaamheid biedt, zelfs in zoute omgevingen. Het glanzende RVS beschermt tegen de elementen en behoudt zijn kracht, waardoor je boten langdurig blijven stralen.
 • Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP): Het fundament van onze boten bestaat uit Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP), een lichtgewicht en toch krachtig materiaal dat duurzaamheid en flexibiliteit garandeert. Deze combinatie van glasvezel en kunststof zorgt voor een sterke en impactbestendige constructie.
 • Gegoten in Perfectie: Elke boot wordt als één naadloos stuk gegoten, waardoor naden tot een minimum worden beperkt. Deze constructiemethode biedt niet alleen een duurzame en sterke boot, maar ook een gestroomlijnd design zonder concessies aan kwaliteit.
Categorie Vermelding en Uitleg

De veiligheid staat voorop, en daarom is deze visboot uitgerust met een CE-keurmerk Categorie D. Dit betekent dat de boot ontworpen is voor de vaart in beschutte wateren tot windkracht 4 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van zo’n 0,3 tot 0,5 meter. Dit maakt het ideaal voor binnenwateren en vergroot je veiligheid tijdens je visavonturen.

Ervaar de vrijheid van varen zonder zorgen met de Fibramar 260 Pescador. Of je nu een ontspannen dag op het water wilt doorbrengen of praktisch gebruik zoekt als hulpvaartuig, deze boot biedt het allemaal. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de veelzijdigheid van de 260 Pescador – waar eenvoudig varen samengaat met onbegrensde mogelijkheden.

Specificaties
Afmetingen Lengte 2,30 m, Breedte 1,53 m, Diepgang 0,15 m
Kleuren Alle kleuren zijn op bestelling mogelijk
Gewicht 60 KG
Capaciteit 3 volwassen
Materiaal –         Metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS)

–         Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP)

Maximale vermogen 3 kW | 4PK
Categorie CE – D

Call for Price