Bestelformulier

Civos.nl

Fibramar Console C0

Fibramar Console C0 – Maximaliseer Je Ruimte aan Boord met de Extra Console: Perfect voor Pescador Boten

 

Wil je je bootuitrusting optimaliseren en de beschikbare ruimte aan boord maximaliseren? Dan is Console 0, de extra console, de ideale toevoeging aan de modellen 430, 485, 550, 600 en 700 Pescador. Deze compacte console biedt een slimme oplossing om extra functionaliteit toe te voegen zonder concessies te doen aan kostbare dekruimte. 

Voordelen van de Console C0:

 

  • Maximaliseert Ruimte: Fibramar Console C0 is ontworpen om de beschikbare ruimte aan boord van je Pescador-boot te maximaliseren. Met afmetingen van 63x37x70 cm (LxBxH) voegt het extra functionaliteit toe zonder overweldigend te zijn.
  • Flexibiliteit: Deze extra console is geschikt voor verschillende Pescador-modellen, waardoor je flexibiliteit hebt in je keuze. Of je nu een model 430, 485, 550, 600 of 700 hebt, Console 0 past perfect.
 
De Console C0 wordt geleverd met een standaard uitrusting die zorgt voor een complete en aangename ervaring op zee:
  • De Fibramar Console C0 wordt geleverd met een paneel afgewerkt met koolstofvezelfilm. Deze hoogwaardige afwerking zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar voegt ook een esthetisch element toe aan je boot.

 

Personaliseer uw Console C0 met voorkajuit met extra’s zoals: 
  • Voor extra gemak en grip kun je kiezen voor handgrepen als optionele uitrusting. Hiermee heb je extra stabiliteit bij het gebruik van de console.

 

Materialen en Constructie
  • Roestvrij Staal (RVS): Onze boten zijn versterkt met hoogwaardig roestvrij staal (RVS), een materiaal dat bestand is tegen corrosie en langdurige duurzaamheid biedt, zelfs in zoute omgevingen. Het glanzende RVS beschermt tegen de elementen en behoudt zijn kracht, waardoor je boten langdurig blijven stralen.
  • Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP): Het fundament van onze boten bestaat uit Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP), een lichtgewicht en toch krachtig materiaal dat duurzaamheid en flexibiliteit garandeert. Deze combinatie van glasvezel en kunststof zorgt voor een sterke en impactbestendige constructie.

 

Geschikt voor de Modellen 430, 485, 550, 600 en 700 Pescador

Fibramar Console C0 is specifiek ontworpen voor de modellen 430, 485, 550, 600 en 700 Pescador. Het is de perfecte aanvulling voor elke boot in deze serie en verdient daarom extra aandacht bij het upgraden van je boot.

Met Console 0 haal je meer uit je Pescador-boot. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een handige plek voor kleine items, of gewoon een extra console voor meer gebruiksgemak, Console 0 biedt de oplossing. Het is een slimme investering om de functionaliteit van je boot te verbeteren zonder concessies te doen aan de ruimte aan boord.

Fibramar Console C0 is de ideale keuze om je Pescador-boot te upgraden. Voeg functionaliteit toe zonder ruimte op te offeren.

Specificaties
Afmetingen 63x37x70cm (LxBxH)
Materiaal –         Metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS)

–         Glasvezelversterkte Kunststof (GFRP)

Call for Price