Bestelformulier

Civos.nl

C.I.V. Den Oever biedt services voor

Zeevisserij

Al meer dan 50 jaar helpen wij de zeevisserij met het maken, herstellen en ontwerpen van netten en andere visserij gerelateerde producten.

Wij denken mee met de markt en helpen de zeevisserij te innoveren zodat de impact op het milieu zo gering mogelijk is. Heeft u een verzoek voor uw schip, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wat doen wij

De C.I.V. Den Oever is specialist in maatwerk netten voor de zeevisserij. Wij doen dit al meer dan 50 jaar voor onze klanten. In onze nettenschuur werken echt ambachtslieden die ieder net kunnen fabriceren.

Met een zeer uitgebreid assortiment netten, touwen en garens in ons assortiment kunnen wij voor ieder net een offerte op maat maken.

Ontwerp
Naast het fabriceren van netten kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van netten. Wij denken graag met u mee over het optimale net voor uw vangst.

Herstellen
Uiteraard kunnen wij ook helpen als uw net hersteld moet worden. 

Bent u dus op zoek naar een leverancier, ontwerper, fabrikant of hersteller van:

  • Twin of meer rignetten
  • Garnalennetten
  • Boomkornetten
  • Bestandsopnamenetten
  • Onderzoeksnetten

Dan kan de C.I.V Den Oever u helpen.

Waarom CIV.NL

Een impressie

Onze netten voor de zeevisserij worden gebruikt door vissermannen in binnen en buitenland. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit garen, netten en touwen bent u verzekerd van een net waar u jaren mee kunt vissen. 

In onze gallerij vindt u een aantal voorbeelden van netten voor de zeevisserij die wij hebben gemaakt. Heeft u een verzoek, neem dan contact met ons op.

Wat vinden anderen van de CIV?

Niels Van Heugten
Niels Van Heugten
22/01/2021
3 Tipto Twelve landvasten besteld: perfect geholpen aan de telefoon, en snel geleverd. Perfect gesplitst en mooi afgewerkt met beschermband, andere kant mooie eindsplits. Super Servië en zeer intressante prijzen !!!!
George Zwart
George Zwart
01/07/2020
Geschikte zaak voor alle scheep en pleziervaart.
Peter Kieft
Peter Kieft
08/03/2020
Uitgebreide sortering
cees bakker
cees bakker
30/01/2020
Kwaliteit
Cor
Cor
13/01/2020
Goed spul wordt hier verkocht

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

De CIV Den Oever helpt u graag om uw visserij te verbeteren.

Onze netten staan voor kwaliteit en met onze ervaring kunnen wij uw net snel leveren.

Onze specialisten helpen u zo snel mogelijk met uw verzoek en geven u gepast advies omtrent uw vraagstukken. Gebruik het contactformulier hiernaast, of bel direct met ons op +31 227 512144.

Vraag een vrijblijvende offerte aan