Bestelformulier

Civos.nl

Professionele Visfileermes 300 mm

Ontdek de Perfectie van het Professionele Visfileermes met 300 mm Gekarteld Lemmet  

Het professionele visfileermes met een indrukwekkend 300 mm roestvrijstalen gekarteld lemmet is ontworpen om te excelleren in precisie en veelzijdigheid. Ook bekend als het vismes, biedt dit instrument de perfecte combinatie van scherpte, duurzaamheid en ergonomisch comfort.   

Laten we dieper ingaan op de kenmerken die dit mes tot een onmisbaar gereedschap maken voor zowel professionele koks als liefhebbers van visbereiding. 
  • Scherpte en Duurzaamheid: Het RVS Gekartelde Lemmet: Het hart van dit visfileermes is het indrukwekkende 300 mm roestvrijstalen lemmet. Het gekartelde ontwerp zorgt voor moeiteloos snijden, zelfs door taaiere visstructuren. Het roestvrijstalen materiaal garandeert niet alleen een langdurige scherpte, maar ook een hoge mate van corrosiebestendigheid. Dit mes is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, zelfs bij intensief gebruik. 
  • Ergonomisch Kunststof Handvat: Comfort en Grip: Het ergonomische kunststof handvat van het visfileermes is zorgvuldig ontworpen om comfort en grip te optimaliseren. De antislip structuur van het handvat zorgt voor een stevige en veilige grip, zelfs wanneer het mes nat is. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die dagelijks vis bereidt of een thuischef die graag experimenteren met verse vis, het comfort van het handvat draagt bij aan de nauwkeurigheid en controle tijdens het snijden. 
  • Afmetingen en Gewicht: Perfecte Balans: Met een bladlengte van 300 mm, een kartelafstand van 10 mm, een totale lengte van 450 mm en een gewicht van 249 gram biedt dit visfileermes de perfecte balans tussen lengte en gewicht. De afmetingen maken het geschikt voor een breed scala aan vissoorten en maten, terwijl het gewicht zorgt voor stabiliteit en controle tijdens het gebruik. 
  • Veelzijdigheid in de Keuken: Meer dan een Visfileermes: Hoewel dit mes bekend staat als een visfileermes, is het ook veelzijdig inzetbaar voor andere keukentaken. Het gekartelde lemmet maakt het ideaal voor het snijden van brood, groenten en andere voedingsmiddelen met een knapperige buitenkant en zachte binnenkant. De veelzijdigheid van dit mes maakt het tot een onmisbaar gereedschap in elke keuken. 
  • Onderhoud en Reiniging: Langdurige Prestaties: Om de langdurige prestaties van dit professionele visfileermes te waarborgen, is het belangrijk om het regelmatig te onderhouden en schoon te maken. Handwas het mes met milde zeep en warm water, droog het onmiddellijk af en berg het op een droge plaats op. Dit minimaliseert de kans op roestvorming en zorgt ervoor dat het mes altijd klaar is voor gebruik. 

In conclusie biedt het professionele visfileermes met 300 mm RVS gekarteld lemmet een perfecte combinatie van scherpte, duurzaamheid en ergonomisch comfort. Voeg dit precisie-instrument toe aan je keukenarsenaal en ervaar de vreugde van moeiteloos snijden bij het voorbereiden van visgerechten en meer. Dit mes is niet alleen een gereedschap, maar een partner in culinaire perfectie. 

Specificaties   
Bladlengte  300 mm  
Kartelafstand  10 mm 
Lengte  450 mm 
Gewicht  249 gram 
Handvat  ergonomisch kunststof 

84,62 incl. BTW